Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή ... ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ !!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα σήμερα ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης, σχετικά με το Χ.Υ.Τ.Α. Τα «αποκαλυπτήρια» έγιναν στους δημοσιογράφους της εκπομπής Εν Καλύμνω του Αιγαίο Τν.

Το έγγραφο που παρουσίασε ο Δήμαρχος ήταν της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής που υπογράφει ο κ. Βουτσινος. Στο έγγραφο αυτό επισημαίνει ο κ. Βουτσινος ότι ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Χ.Υ.Τ.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ !!

Βέβαια όλα αυτά δεν θα έπρεπε να μας σοκάρουν, αν θυμηθεί κανείς ότι επί εποχής του Χαράλαμπου Κόκκινου ως Περιφερειάρχης, είχε εκδοθεί έγγραφο όπου άφηνε ελεύθερο τον τότε δήμαρχο να προβεί σε απαλλοτρίωση της επίμαχης περιοχής. Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε και έγγραφο νομικής υπηρεσίας υπουργείου που γνωμοδοτούσε υπέρ της απαλλοτρίωσης. Η τότε δημοτική αρχή όμως δεν καταλάβαινε από γνωμοδοτήσεις νομικών υπηρεσιών κτλ., προχωρούσε μπροστά με την γνωμοδότηση του παντογνώστη κ. Ρούσσο.

Πόσο μεγάλες είναι τελικά οι ευθύνες τις προηγούμενης Δημοτικής Αρχή; Ο Καλυμνιακός Λαός σε τι έφταιξε και θα πρέπει σε λίγο καιρό να πληρώνει πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων για την μη-κατάργηση του τωρινού Χ.Α.Δ.Α.;


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!