Συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Καλυμνίων...

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης παρουσίασε και επίσημα πλέον τον "Ειδικό Συνεργάτη" κύριο Δρόσο Ταυλάριο. Ο κ. Ταυλάριος θα έχει την ευθύνη, με αρμοδιότητες, α) της Καλυμνιακής Ομογένειας και β) του γραφείου τύπου του Δήμου Καλυμνίων. Παρακολουθήστε την συνέντευξη τύπου...

 

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλυμνος 14 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου ανέλαβάνει ο Δρόσος Ταυλάριος.Θα ασχοληθεί με τούς Απόδημους Καλύμνιους,και θα είναι υπεύθυνος Επικοινωνίας του Γραφείου Δημάρχου. Τα καθήκοντα του Δρόσου Ταυλάριου,Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου βάσει του Ν 3583/2007,αρ.163,ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, σε κοινή συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Θα αναλάβει την ευθύνη της επικοινωνίας με τους αποδήμους και της υλοποίησης του μεγάλου οράματος της συγκρότησης του Δικτύου των Απανταχού Καλυμνίων. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πληρέστερη λειτουργία και αναβάθμιση των δομών υποστίριξης του έργου του Δημάρχου,ο Δρόσος Ταυλάριος θα είναι υπεύθυνος Επικοινωνίας του Γραφείου Δημάρχου  και ως Εκπρόσωπος Τύπου του Δημάρχου,θα αναλάβει την υπεύθυνη ενημέρωση των δημοτών  για το έργο της δημοτικής αρχής  μέσω των τοπικών ΜΜΕ.

Επίσης με απόφαση του Δημάρχου,θα συνδράμει όπου χρειασθεί στην επίλυση προβλημάτων της Καλύμνου.

Ο Δήμαρχος αναλύοντας τους λόγους της επιλογής του Δ. Ταυλάριου,είχε δηλώσει τα ακόλουθα: "H πολυετής συμετοχή του στα κοινά του τόπου μας ως πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιος Νομάρχης Δωδεκανήσου,εκδότης ημερήσιας εφημερίδας του νομού μας,καθώς και η εμπειρία του στην Δημόσια Δοιήκηση ως διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΝΑΛ,οφέλησαν το νησί μας και πρέπει να αξιοποιηθουν.

.Ειδικότερα η εμπειρία από την πρωτοβουλία του γιασυγκρότηση  Δικτύου των Απανταχού  Καλυμνίων που ξεκίνησε το 1995 και ως δημοτική αρχή τότε  συμπράξαμε,δεν προχωρήσαμε αρκετά και τώρα φιλοδοξούμε να ολοκληρώσουμε,διότι δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο μεγάλο αυτό όραμα της Καλύμνου.

Μέ τον Δρόσο Ταυλάριο  ακολουθήσαμε μέχρι τώρα διαφορετική πολιτική πορεία και είμασταν σε άλλα στρατόπεδα σε όλες τις δημοτικές εκλογές επί τρείς δεκαετίες.

Συνεπής στις προεκλογικές μου εξαγγελίες γιά συναίνεση και αξιοποίηση όλων των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου,ειδικά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε,έκανα την υπέρβαση αυτή.

Επαναλαμβάνω την δέσμευσή μου οτι η νέα δημοτική αρχή θα κινηθεί στο ιδιο πνεύμα και στη συνέχεια,διότι τώρα,περισσότερο από ποτέ,είναι απαραίτητη η συστράτευση όλων μας γιά το καλό της Καλύμνου."

Ο Δρόσος  Ταυλάριος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο γιά την τιμή που του έκανε και την ευκαιρία που του δίνει να προσφέρει στο νησί μας. Είπε  οτι σε λίγες μέρες,αφού αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά του ,θα αναφερθεί εκτενέστερα στο έργο που έχει αναλάβει και στην συνεργασία του με τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!