Συνάντηση Δημάρχου με τον σύλλογο Εστιατόρων.

Σήμερα συναντήθηκε ο κύριος Δήμαρχος με μέλη του συλλόγου Εστιατόρων. Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε όλες τις περιοχές της Καλύμνου αλλά κυρίως στην παραλιακή ζώνη .Όπως ανέφερε ο δήμαρχος θα τηρηθεί αυτό που είχε προαναγγελθεί προεκλογικά δηλ θα εφαρμοστεί ο νόμος .


Ακόμη ανέφερε ότι ρόλο θα παίξουν :
1. ο αριθμός των τραπεζοκαθισμάτων που πρέπει να έχει κάθε μαγαζί.
2. τι προσφέρει κάθε μαγαζί
Γιαυτό τον λόγο θα γίνει έλεγχος σε όλα τα μαγαζιά και δεν θα υπάρξει καμία εξαίρεση. Ο νόμος θα εφαρμοστεί κανονικά.
Όμως επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι δεν θα κάτσει να ελέγξει δογματικά την άδεια του κάθε καταστήματος για το πόσα τραπεζοκαθήσματα πρέπει να διαθέτει και θα υπάρξει μια παράβλεψη για ένα 20% παραπάνω σε αυτά. Η πρόταση αυτή έγινε δεκτή από όλους.
Στο θέμα τι θα προσφέρει το κάθε μαγαζί ο κύριος δήμαρχος υπήρξε αυστηρός. Ο νόμος θα εφαρμοστεί κανονικότατα και η δημοτική αρχή θα είναι αυστηρή στους παραβάτες και τυχόν παραθυράκια θα κλείσουν μια και καλή.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!