ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΣΑΡΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΩΡΑΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Την υλοποίηση της υποσχέσεως του προς τους μαθητές του 3ου Γυμνάσιου Χωρας , που βρέθηκαν στον χώρο της Βουλής των Ελλήνων πριν από μικρό χρονικό διάστημα , πραγματοποίησε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ συμπατριώτης μας κ . Γιώργος Κασσαρας , κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Κάλυμνο.

Υπόσχεση η οποία αφορούσε την πραγματοποίηση κουβέντας με τους  μαθητές τις οποίας τον προσδιορισμό θα επέλεγαν οι ίδιοι οι μαθητές, έτσι λοιπόν μετα  την αμοιβαία διαβεβαίωση και την οριστικοποίηση της συνάντησης , ο συμπατριώτης και Βουλευτής του  Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Γιώργος Κασσαρας  επισκέφτηκε το 3 Γυμνάσιο Χωρας και συζήτησε με τους μαθητές διάφορα θέματα όπως  τις τελευταίες αλλαγές που δρομολόγησε η κυβέρνηση στην Παιδεία κ.α.

-Νικόλας Μακαρούνας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!