« ΠΡΟΣ ΡΟΥΣΣΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΑΒΑΛΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ»

Τον ανακαλεί στην τάξη και τον καθιστά υπεύθυνο για ότι του συμβεί μετά τις απειλές που δέχθηκε από τον Μ. Λελέκη.

 

Επιστολή με ημερομηνία 23 Μαρτίου 2011 απέστειλε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλαος Γαβαλάς στον επικεφαλής της Μείζονος μειοψηφίας και τέως Δήμαρχο Γ. Ρούσσο . Μια επιστολή στην οποία ο κ. Γαβαλάς με αυστηρό, καυστικό και δεικτικό ύφος, αναφέρεται στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16ης Μαρτίου 2011 και στην συμπεριφορά του κ. Ρούσσου που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής . Επίσης στην απειλή κατά της ζωής του που δέχθηκε από το Δημοτικό Σύμβουλο Μιχάλη Λελέκη. Την επιστολή αυτή ο κ.Γαβαλάς την αποστέλλει και στους 6 δημοτικούς Συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης, ενω την κοινοποιεί στον Υπουργό Εσωτερικών Απ/σης & Ηλ. Διακ/σης κ. Ιωάννη Ραγκούση στον Περιφερειάρχη Νοτ. Αιγαίου κ. Ιωάννη Μαχαιρίδη, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω και στον Δήμαρχο Καλυμνίων Δημ. Διακομιχάλη.

Προφανώς ο κ. Γαβαλάς για να φθάσει σε αυτό το σημείο και να στείλει την επιστολή έκρινε ότι κινδυνεύει ακόμη και η σωματική του ακεραιότητα. Δεν γνωρίζουμε όμως το κατά πόσο το ύφος της συγκεκριμένης επιστολής θα επιφέρει το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, ώστε οι αυνεδριάσεις στο μέλον να διεξάγονταισε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμαή θα δυναμιτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα διεαξαγωγής των συνεδριάσεων. Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσουν ψυχραιμότερες σκέψεις απ'όλες τις πλευρές, όλοι θα κάνουν τις επιβαλλόμενες υποχωρήσεις και θα αποφευχθούν στο μέλλον ακραίες αντιδράσεις.

ΘΕΜΑ: Η συμπεριφορά σας στο Δημοτικό Συμβούλιο

Κύριε Ρούσσο

Η συμπεριφορά σας στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο ήσασταν παρών, την 16η Μαρτίου, ξεπέρασε κάθε λογικό όριο ανοχής. Είχε ως συνέπεια να διακόψω τη συνεδρίαση, αφού προηγουμένως απειλήθηκε η ζωή μου από τον κ. Μιχ. Λελέκη, Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης σας. Τις απειλές αυτές κατέγραψαν και πρόβαλαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Επιπλέον αποστείλατε επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο, η οποία και ανεγνώσθη και στην οποία επικαλείσθε φυσική αρρώστα, καθιστώντας με υπεύθυνο μαζί με άλλους συναδέλφους για τυχόν επιδείνωσή της. Αυτό το επαναλάβατε με δελτίο τύπου την επόμενη μέρα προσδιορίζοντας ότι μαζί με μένα και άλλοι  δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι, γιατροί και αυτοί όπως και εγώ, επιθυμούμε την φυσική σας εξόντωση. Για όλα τα παραπάνω είμαι υποχρεωμένος να σας καταστήσω αποκλειστικά υπεύθυνο σχετικά με ό,τι συμβεί στην υγεία σας.

Εφόσον έχετε πρόβλημ υγείας, όπως διατείνεσθε, θα πρέπει πρώτα εσείς να φροντίσετε γι'αυτήν. Κατά τη διάρκεια της δίμηνης αναρρωτικής επαγγελματικής σας άδεια, δεν απείχατε παράλληλα από τα καθήκοντα σας ως Δημοτικός Σύμβουλος, όπως οφείλατε.

Είναι φυσικό, εφόσον διαχειριστήκατε το Δήμο, αφήνοντας πλειάδα εκκρεμών προβλημάτων και υποθέσεων, ακόμη και στην Δικαιοσύνη, μετά την πρόσφατη ετυμηγορία του Καλυμνιακού λαού να υποστείτε την αυστηρή κριτική. Εάν δεν μπορείτε να την αντέξετε, τότε θα σας συνιστούσα για το καλό της υγείας σας να απέχετε από οτιδήποτε θα μπορούσε να την επιβαρύνει. Δεν είναι δυνατόν να μην κρίνονται οι ενέργειες, οι παραλέιψεις, τα λάθη, οι πράξεις με τις οποίες είστε ταυτισμένος και η πολιτική που ασκήσατε για 8 χρόνια

Σας γνωρίζω και σίγουρα θα σας το έχουν εκφράσει οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  της παράταξης σας, ότι κάθε φορά που απουσιάζετε από το Δ.Σ. οι συνεδριάσεις γίνονται παραγωγικά, ήρεμα, αποτελεσματικά, παρά τις όποιες αντιπαραθέσεις με συμβούλους της περάταξης σας. Αντίθετα όσες φορές παρευρίσκεσθε εσείς, πάντα δημιουργείτε ένταση, έχετε την τάση να μιλάτε διαρκώς, να μην σέβεστε όσους μιλούν, ούτε τους κανόνες λειτπυργίας του Δ.Σ. και να δημιουργείτε αδικαιολόγητα καταστάσεις που δεν τιμούν κανένα σύμβουλο ή συμπολίτη μας.

Κύριε Ρούσσο

Σας καθιστώ αποκλειστικά υπεύθυνο όχι μόνο για ό,τι συναίβει στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και για τις απειλές που δέκτηκα κατά της σωματικής μου ακεραιότητας και της ζωής μου από τον κ. Μιχ. Λελέκη. Σας καθιστώ υπεύθυνο για ό,τι μου συμβεί, εντός ή εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου μετά τις τόσο συγκεκριμένες και βαρύτατες απειλές.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι , στους οποίους αποστέλλεται το απρόν έγγραφο, οφείλουν να λάβουν κάθε αναγκαίο μέτρο, ω΄στε να λειτουργήσετε χωρίς το φόβο ότι μπορεί να σας συμβεί οτιδήποτς λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζετε. Καθήκον όλων σας είναι, να λειτουργείτε με στοιχειώδη σεβασμό όχι μόνο προς το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και προς οποιοωδήποτε συμπολίτη μας και να προσπαθείτε μαζί μου να διαφυλάξετε την τάξη και την ευπρέπεια και όχι όπως έκανε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Μαστροκούκος Ιωάννη, να κλείνει το μικρόφωνο για να μην καταγράφονται οι ύβρεις και οι απειλές κατά της ζωής μου από τον κ. Λελέκη, συμπεριφορά ανθρωπίνως απαράδεκτη.

Κύριε Ρούσσο

Το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών έδειξε ότι οι συμπατριώτες μας αποφάσισαν να γυρίσουν σελίδα μια δια παντός. Αυτό οφείλουν όλοι να το σεβαστούν. Επομένως και εσείς.

- Νησιωτική Διαδρομή.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!