Αποστασιοποίηση Πελαγίας Στεφαδούρου από τη παράταξη του Δημήτρη Διακομιχάλη …

Με δημόσια επιστολή της η δυναμική  Πελαγία Στεφαδούρου , αποστασιοποιήθηκε από τη παράταξη του Δημήτρη Διακομιχάλη . Στην επιστολή της η κυρία Στεφαδούρου εξέφρασε παράπονα για τη διάταξη των Δημοτικών Συμβούλων σε θέσεις ευθύνης και καυτηρίασε τη λειτουργία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου .

Εξέφρασε επίσης  παράπονα για την επιλογή  και τη τοποθέτηση της σε επιτροπή όπου δε θα μπορούσε να προσφέρει έργο . Διευκρινιστικά η Πελαγία Στεφαδούρου  δεν είχε ζητήσει να μπει σε επιτροπή ! Αλλά εάν ήταν να προσφέρει θα αρεσκόταν  απλό μέλος στην επιτροπή πολιτισμού όπου θα πρόσφερε περισσότερο μιας και , όπως έλεγε , γνώριζε  το αντικείμενο .

Σε συζητήσεις  λέει χαρακτηριστικά " πρέπει να ξέρεις να τιμάς τους ανθρώπους που σε στηρίζουν ... "

Διαβάστε το σχετικό δελτίο τύπου από το γραφείο δημάρχου ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναφορικά με επιιστολή της κας Πελαγίας Στεφαδούρου δηλώνουμε ότι η διάταξη των Δημοτικών Συμβούλων σε θέσεις ευθύνης αποφασίστηκε δημοκρατικά από τη Δημοτική Ομάδα. Η λειτουργία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως έχει και εκ των πραγμάτων καταγραφεί είναι άψογη και σε τίποτε δε θα μπορούσε κανείς να τον μέμψει. Αντιθέτως είναι υπερβολικά ήπιος και διαλλακτικός ακόμη και απέναντι σε απειλές στελεχών της αντιπολίτευσης.

Η τοποθέτηση ιδιωτών σε επιτροπές είναι δική μου ευθύνη. Εκείνο που πρυτάνευσε στην επιλογή είναι η ενασχόληση με συγκεκριμένους τομείς, οι εργασιακές απασχολήσεις και όχι οι προσωπικές επιθυμίες. Σκοπός μας είναι να κάνουμε το Δήμο παραγωγικό και όχι πεδίο προσωπικών ενασχολήσεων.

Ευχαριστούμε την κα Στεφαδούρου για τη μέχρι τώρα βοήθειά της. Ελπίζουμε ότι θα σκεφτεί ηρεμότερα και θα στρατευθεί πάλι στις τάξεις της παράταξής μας.

Από το Γραφείο Τύπου

- Καλύμνικοι Αντίλαλο


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!