O τ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ

Αυτό και αν αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία... Τέως Δήμαρχος αναλαμβάνει την διαφημιστική καμπάνια τηλεοπτικού σταθμού και ηλεκτρονικής εφημερίδας!!! Φαίνεται ότι ο τέως δήμαρχος Καλυμνιων κ Ρούσσος δεν αρκείται μόνο στις συχνές επιθέσεις σε δημοσιογράφους που δεν εξυπηρετούν, κατά την γνώμη του, τα πολιτικά του συμφέροντα, αλλά τώρα τελευταία έχει αναλάβει και την «διαφημιστική καμπάνια» τηλεοπτικού σταθμού (ΑΙΓΑΙΟ TV) αλλά και ηλεκτρονικής εφημερίδας (ΑΡΓΩ) !!

 

Η εξάντληση των πρωτοτυπιών σε επίπεδο διαμόρφωσης της κοινής γνώμης στο αποκορύφωμα της!

Σύμφωνα με όσα μας πληροφόρησαν (μέλη διαφόρων συλλόγων), ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ Καλυμνιων και τέως Δήμαρχος Καλυμνίων κ. Γ. Ρούσσος, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα ενημερώσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου μέσω του διαδικτύου, όπου κάνοντας χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου –γνωστό και ως mail- ενημερώνει του πάντες για τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τοπικού τηλεοπτικού σταθμού και ηλεκτρονικής εφημερίδας, χωρίς φυσικά να του ζητηθεί!!!!

Συγκεκριμένα ο τέως Δήμαρχος Καλυμνίων αναφέρει στο mail (μήνυμα)

« Σας διαβιβάζω την διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΙΓΑΙΟ TV απ' όπου μπορείτε να βλέπετε ζωντανά τις εκπομπές του. Μερικές ώρες δεν έχει σύνδεση. Έχει όμως τις περισσότερες.

Η κεντρική πολιτική εκπομπή είναι κάθε μέρα 3 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

Σας διαβιβάζω επίσης την διεύθυνση της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΑΡΓΩ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ»

Ο πρώην δήμαρχος έχει πλέον χαράξει την επικοινωνιακή του πρακτική και την έχει καταστήσει σαφή με όλους τους τρόπους και όλα τα μέσα.

Αυτή λοιπόν συνίσταται σε επιθέσεις σε δημοσιογράφους (Δροσος, Κουκιαϊνη, Καλοδούκα, Μακαρούνα, Λιά) που δεν είναι της αρέσκειας του και του «επιπέδου» του.

Σε εισβολές σε τηλεοπτικούς σταθμούς (ΤV-12) που δεν ανήκουν στην κατηγορία των «λιβανιστών» και στην επιστροφή εφημερίδων (Νησιωτική Διαδρομή, Καλυμνιακή), ως ανεπιθύμητων, επειδή αυτές δεν είναι της δικής του πολιτικής γραμμής και δεν αναλώνουν τις σελίδες τους στο να εξυμνούν τον ίδιο και την πολιτική του.

Επίσης, τελευταία ο τέως δήμαρχος, επιδίδεται και σε μια άλλη δραστηριότητα, αυτή της προπαγάνδας μέσω ηλεκτρονικών ταχυδρομείου (mail), των αρεστών προς αυτόν τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων, ώστε να ενημερώσει τους διαφόρους φορείς και πολίτες για τις δικες του προτιμήσεις και εντελώς «δημοκρατικά», να διατυμπανίσει την προσήλωση του στην πλουραλιστική ενημέρωση!!!

Βέβαια αυτές τις προτιμήσεις του ο τέως δήμαρχος δεν τις έκρυψε ποτέ και φρόντισε σε τακτά διαστήματα και ενώ ήταν εν ενεργεία δήμαρχος, να τις γνωστοποιήσει και μάλιστα δημόσια, λέγοντας πως ως μέσα αναγνωρίζει μόνο συγκεκριμένο σταθμό και εφημερίδα (έντυπη και ηλεκτρονική) .

Και να σημειώσουμε ότι όλα αυτά τα έκανε όντας πρώτος πολίτης της Καλύμνου, όντας εκείνος που εκπροσωπούσε το σύνολο των Καλυμνιων.

Μια δημοκρατική και αμερόληπτη συμπεριφορά σε όλο της το μεγαλείο !!!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν από αυτή τη παγκόσμια πρωτοτυπία του τέως δημάρχου είναι:

(α) ενημέρωσε άραγε τους υπεύθυνους των εν λόγω μέσων ενημέρωσης ή απλά το θεώρησε ως αυτονόητο αγνοώντας τις όποιες συνέπειες στο τηλεοπτικό και αναγνωστικό κοινό των προαναφερθέντων μέσων ενημέρωσης;

(β) Την "πρωτοτυπία" αυτή του κ.Ρουσσου την αποδέχονται και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης του;

(γ) Έτσι διασφαλίζεται ο δημόσιος διάλογος και ο πλουραλιστική ενημέρωση που τόσο περίτρανά διατυμπανίζει κατά καιρούς ο ίδιος;

Εν τέλει, αφού απ' ότι δείχνουν οι εξελίξεις ο κ. Ρούσσος φαίνεται ότι ανέλαβε την διαφήμιση των μέσων αυτών, με την χρήση της τεχνολογίας θα του συστήναμε να το κάνει και με σχετικά δελτία τύπου...

Πηγή: http://palmoskalymnou.blogspot.com (Νικόλας Μακαρούνας)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!