Δελτίο τύπου του Αντιδήμαρχου Παντελή Ζωίδη

Ένα ενδιαφέρον δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης στις 25 Μαρτίου 2011 με αποδέκτη την "Αργω της Καλύμνου". Με αφορμή συγκεκριμένο σχόλιο στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα  σχετικά με δήθεν ελεγχόμενη... αποτυχία στην καθαριότητα θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι δε θα πρέπει να έχετε τόσο μηδενική μνήμη. Νωπή είναι ακόμη η κατάσταση στην καθαριότητα που βιώναμε κατά τα προηγούμενα χρόνια, όταν κι εσείς με πολλά σχόλιά σας την κρίνατε αρνητικά, επισημαίνατε συχνά την πλήρη έλλειψή της και διεκτραγωδούσατε την πλήρη αδυναμία της τότε Δημοτικής Αρχής να ανταποκριθεί στις ανάγκες. Δυστυχώς πολύ γρήγορα τα ξεχάσατε όλα αυτά στην προσπάθειά σας να «αποτύχει» και η σημερινή Δημοτική Αρχή. Δεν υπολογίσατε τίποτε:

 

-            Ούτε την κατάσταση των οχημάτων που παραλάβαμε.

-            Ούτε την κατάσταση του προσωπικού.

-            Ούτε την παντελή έλλειψη κάθε μέσου.

Επιλέξαμε λοιπόν με το προσωπικό που παραλάβαμε να κάνουμε την αποκομιδή των απορριμμάτων τις υπόλοιπες ημέρες, εκτός Παρασκευής και Σαββάτου, για να αποφύγουμε τα πολλά ρεπό του προσωπικού και έτσι να μην μειώσουμε την αποδοτικότητά του. Δεν καταλαβαίνουμε γιατί σας έχει πειράξει τόσο αυτό. Το κάνατε συχνά θέμα, ότι δήθεν δε θα το καταφέρουμε, ότι δε θα πείσουμε τους συμπατριώτες μας, ότι δε θα μπορέσουμε να επιβάλουμε πρόστιμα και τόσα άλλα.

Εσείς κ. Τρικοίλη με τις πολλές ευαισθησίες για τα περιβαλλοντικά θέματα, δε θα έπρεπε να βλέπετε έτσι τα πράγματα. Δε σας ζητάμε να μας δώσετε χρόνο. Σας ζητάμε να μας κρίνετε με βάση τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, αυτά που παραλάβαμε από τους προηγούμενους, οι οποίοι δε σας το κρύβουμε ότι επισκέπτονται συχνά την υπηρεσία και ρωτούν πώς τώρα οι υπάλληλοι δουλεύουν, ενώ πιο πριν δεν δούλευαν. Σας ζητάμε να είστε στοιχειωδώς αμερόληπτοι και όχι με τη φωτογραφία ενός κάδου να κρίνετε  όλη την κατάσταση της καθαριότητας. Κάνετε μια βόλτα στις γειτονιές του νησιού για να αποκτήσετε συνολική εικόνα της καθαριότητας και να μάθετε τι λένε οι συμπατριώτες μας.

Και σκεφτείτε ότι όλα αυτά τα κάνουμε χωρίς προϋπολογισμό  ακόμη, χωρίς προσωπικό και χωρίς εργολάβους (που δεν τους χρειαζόμαστε εξάλλου).

Σας καλούμε λοιπόν να είστε έστω ελάχιστα αντικειμενικός. Θα κάνετε καλό και στον εαυτό σας και στους αναγνώστες σας. Τελικά θα προσφέρετε και κάποια υπηρεσία στο νησί μας. Πέρα από τις εμπάθειες, τις αντιπαλότητες και τις προκαταλήψεις στις οποίες δυστυχώς μας συνηθίσατε χρόνια τώρα. Επιτέλους ανοίξτε τα μάτια σας, αλλά κυρίως το μυαλό σας.

 

Ο Αντιδήμαρχος

Παντελής  Ζωίδης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!