Η απάντηση της παράταξης του κ. Γαλουζή στον κ. Ρούσσο

Σε απάντηση του από 17/3/11 δελτίο τύπου της παράταξης του κου Ρούσσου έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής. 1.      Ο κος Ρούσσος είναι αυτός που προσπαθεί να μετατρέψει το Δημ. Συμβούλιο σε '' φρενοκομείο '' με μια συμπεριφορά έξαλλη, αλαζονική, περιφρονητική για τους '' αντιπάλους '' και τους θεσμούς και συγχρόνως απειλητική γι' αυτούς.

2.      Ο κος Ρούσσος αδυνατεί ν' αντιληφθεί  ότι αυτό το υπερφίαλο και εγωιστικό παραλήρημά του, δεν μπορεί να το επιβάλει ως καθεστώς λειτουργίας του Δημ. Συμβουλίου.

3.      Ο κος Ρούσσος δεν διστάζει να προσβάλλει με βαρείς χαρακτηρισμούς τους τρεις Δημ. Συμβούλους της παράταξης μας καθώς και τον Πρόεδρο του συμβουλίου, υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς και διάθεση εκ μέρους μας επιβουλής κατά της ίδιας της ζωής του. Οποίος κομπασμός!!! Οποίος άκρατος εγωισμός!!! Ο οποίος άκρατος παραλογισμός!!! Υψηλά νοήματα σε απόλυτη αρμονία με το δόγμα Ζερβού ότι ο Ρούσσος είναι θείο δώρο για την Κάλυμνο!!!

4.      Τέλος τα επίθετα συστηματική, άνανδρη και συμπλεγματική προσπάθεια, ως και την ειρωνεία που υποκρύπτει η τονισμένη φράση «διακεκριμένοι ιατροί» του τα επιστρέφουμε άμεσα. Συμπλεγματικές συμπεριφορές έχει να επιδείξει μόνο ο ίδιος, με την διαμόρφωση εκ μέρους του της αντίληψης, ότι ο ίδιος δεν φταίει πότε και για τίποτα, πάντα κάποιοι άλλος φταίει.

Συμπερασματικά έχουμε να πούμε στον κο Ρούσσο τα εξής:

·         Είναι προφανής και ηθελημένη η προσπάθεια να επιφέρει χάος στην λειτουργία του Δημ. Συμβουλίου

·         Είναι προφανής και ηθελημένη η διάθεση του να μη συμβάλει στο παραμικρό στην λύση προβλημάτων της Καλύμνου

·         Είναι προφανής και ηθελημένη η επιλογή δημιουργίας εμποδίων σε αναπτυξιακούς δρόμους, που άλλοι επιλέγουν να χαράξουν.

·         Είναι προφανής και ηθελημένη η ευθεία σύγκρουση του με την Δημοτική Αρχή, αλλά και με τη Ελάσσονα Αντιπολίτευση (Αυτό άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος).

·         Πρέπει να καταλάβει επίσης ο κος Ρούσσος ότι δεν είναι υπεράνω κριτικής, δεν κινείται στο απυρόβλητο, υπήρξε για ένα σημαντικό διάστημα (12 χρόνια) ηγήτορας και ρυθμιστής των τυχών της Καλύμνου, και αφού συνεχίζει ως ενεργό μέλος στα πολιτικά δρώμενα της Καλύμνου, θα υφίσταται καθημερινά κριτική τόσον για τα πεπραγμένα, όσον και για τα πρακτέα του.

Εμείς ως παράταξη τον καλούμε :

1.      Να σταματήσει να βλέπει κάθε «μη Ρουσσικό» ως αυτονόητο εχθρό του

2.      Να συνειδητοποιήσει τον ρόλο του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

3.      Ν' απαγκιστρωθεί από μικρόψυχες και μισαλλόδοξες συμπεριφορές.

4.      Να πάψει να βλέπει την λειτουργία του αυτή την τετραετία με μοναδικό κριτήριο την επανάκτηση της εξουσίας στις επόμενες Δημοτικές εκλογές, αλλά να βρει τρόπους δράσης, που θα βοηθούν να λύνονται προβλήματα και όχι να δημιουργούνται άλλα.

5.      Να σεβαστεί τον κορυφαίο θεσμό έκφρασης του Καλυμνιακού λαού, που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. Σε αντίθετη περίπτωση ο νομοθέτης έχει προμηθεύσει το Δημοτικό Συμβούλιο με δραστικά εργαλεία αυτοπροστασίας και απρόσκοπτης λειτουργίας. Αρκεί μόνο η χρησιμοποίηση τους από τον πρόεδρο του.

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!