Μέτωπο Δημάρχων Επαρχίας Καλύμνου

Συνάντηση πραγματοποίησαν στο Αγαθονήσι οι δήμαρχοι της Επαρχίας Καλύμνου και αποφάσισαν τη χάραξη κοινής γραμμής στην αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα νησιά.

 

Στην συνάντηση ήσαν παρόντες δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες των δήμων Καλύμνου, Λέρου, Πάτμου, Λειψών, Αστυπάλαιας και Αγαθονησίου.

Το κύριο θέμα που τέθηκε ήταν το ακτοπλοϊκό και αποφασίστηκε η από κοινού αντιμετώπισή του, δημιουργώντας ουσιαστικά κοινό μέτωπο προς την κεντρική εξουσία για αποτελεσματικότερο πλαίσιο διεκδίκησης.
Επίσης τέθηκαν και θέματα παιδείας για την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, όπου ο Προϊστάμενος της Β΄θμιας εκπαίδευσης Καλύμνου Γιώργος Θανάτσης ανακοίνωσε πρόταση του δημάρχου Καλυμνίων Δημ. Διακομιχάλη για τη δωρεά ένταξη σε ειδικό πρόγραμμα που εκπονεί ο δήμος, όλων των μαθητών των μικρών νησιών.

Για τη συνάντηση αυτή, που επελέγη για συμβολικούς λόγους το Αγαθονήσι, προηγήθηκε πρωτοβουλία του κ. Διακομιχάλη και επαφές με τους συναδέλφους του δημάρχους των νησιών της Επαρχίας Καλύμνου.

Όλοι τους δήλωσαν στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ  ικανοποιημένοι από την πρωτοβουλία αυτή και εκτιμούν ότι με τον τρόπο αυτό η κυβέρνηση θα λάβει πολύ πιο σοβαρά τα από κοινού αιτήματα τους, απ΄ ότι όταν αυτά τίθενται χωριστά και μεμονωμένα.

                                                                                  

newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!