Απάντηση του Μικέ Ρήγα στο Δελτίο Τύπου της παράταξης Ρούσσου.

Απάντηση έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Νέα Κάλυμνος Μικές Ρήγας στο ανυπόγραφο (!) δελτίο  του γραφείου τύπου της παράταξης Κάλυμνος- Ενότητα- Αναγέννηση του κυρίου Ρούσσου

, στο οποίο με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς τον χαρακτηρίζουν , μαζί με άλλους δημοτικούς συμβούλους, ως έναν από τους υποκινητές της μεθοδευμένης επίθεσης εναντίον του κυρίου Ρούσσου στο αλισμονήτου μνήμης, δημοτικό συμβούλιο της 16ης Μαρτίου, αλλά και στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που του απεύθηναν και που σίγουρα τον θίγουν σαν προσωπικότητα.

 

 

Διαβαστε και το Δελτίο Τύπου της Παράταξης του κ. Ρούσσου...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 17/03/11


Η χθεσινή απόπειρα συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου ανέδειξε για άλλη μια φορά την εγκληματική πρόθεση του προέδρου κ. Γαβαλά να μετατρέψει το κυρίαρχο Σώμα της έκφρασης του καλυμνιακού λαού σε «φρενοκομείο» με απροκάλυπτες και αυταρχικές, μισαλλόδοξες και εχθρικές διαθέσεις.
Στον κ. Γαβαλά αλλά και στους λαλίστατους συμβούλους του κ. Γαλουζή κ. κ. Μαγκάκη και Ρήγα, δεν άρεσε προφανώς η ανάδειξη από τον κ. Ρούσσο της αδυναμίας τους να αντιληφθούν ότι το πρόγραμμα «Θησέας» όχι μόνο δεν έκλεισε αλλά μοίρασε και 40 εκατομμύρια ευρώ.
Από αυτά τα χρήματα η Κάλυμνος πήρε χάρη στις ενέργειες του κ. Ρούσσου, πριν το τέλος της θητείας του αλλά και μετά από αυτήν, 390.000 € για την αποπληρωμή του απαλλοτριωμένου κτήματος στον Άγιο Θεολόγο, έργο για το οποίο ο κ. Διακομιχάλης συστηματικά επαναλάμβανε ότι αποτελούσε επικοινωνιακό τρυκ, επειδή τάχα δεν υπήρχαν τα χρήματα για την υλοποίηση του.
Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Γαλουζή κ. Ρήγας, θρασύς και στωμύλος, καταχρώμενος της διαδικασίας των ερωτήσεων, απηύθυνε «δήθεν» ερώτηση στον δήμαρχο, για να κατηγορήσει τον κ. Ρούσσο, ότι έπαψε να διαθέτει το οικόπεδο του στην Ρίνα για την χρήση παιδικής χαράς, επειδή δεν είναι πλέον δήμαρχος, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι ο κ. Ρούσσος δεν έχει ιδιοκτησία στη Ρίνα του Βαθύ.
Και σ΄ αυτό το χυδαίο, βάρβαρο και ανεπίτρεπτο δήθεν κράξιμο, ο κ. Γαβαλάς δεν ήθελε να αναγνωρίσει το αναφαίρετο δικαίωμα του κ. Ρούσσου να πάρει τον λόγο επί προσωπικού!! Έπρεπε να οδηγηθεί ο κ. Ρούσσος στα όρια επιβίωσης, για να αποδεχθεί ο «Καίσαρ» πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ότι όφειλε να αποφανθεί η πλειοψηφία του προεδρείου και έτσι να δοθεί τελικά ο λόγος στον κ. Ρούσσο, συνοδεία αλλεπάλληλων ειρωνικών σχολίων του κ. Γαβαλά!!
Η παράταξη μας είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει στον καλυμνιακό λαό την συστηματική, άνανδρη και συμπλεγματική προσπάθεια που καταβάλλεται από τις «ομομήτριες» παρατάξεις, πρωτοστατούντων των τριών διακεκριμένων ιατρών, να φέρνουν συνεχώς τον κ. Ρούσσο στα όρια του, εξωθώντας τον σε ακραίες αντιδράσεις, προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή και την υπόληψη του.
Εδώ εντάσσονται και οι συκοφαντικές προκλήσεις του κ. Γαβαλά περί δήθεν ιδιοκτησιών του κ. Ρούσσου στις περιοχές που πρότεινε να απογραφούν ως αυτοτελείς οικισμοί. Ισχυρισμοί ανυπόστατοι μεν, αλλά ικανοί να αμαυρώσουν την εικόνα ενός πρώην δημάρχου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!