ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

Οι επιθέσεις σε δημοσιογράφους που δεν έχουν συνηθίσει τον κ. ΡΟΥΣΣΟ να τον εξυπηρετούν πολιτικά , μάλλον βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο, και σίγουρα η συνέχεια θα είναι ανάλογη .

 

Μια από αυτές τις πρόσφατες επιθέσεις του πρώην Δημάρχου Καλυμνιων είχα την τιμή να δεχθώ σε προσωπικό επίπεδο,  στα πλαίσια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε  στα τοπικά ΜΜΕ,  για  θέματα εκπαίδευσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε, που τόσο ο πρώην δήμαρχος όσο και ο ευρύτερος του πολιτικός κύκλος,  εξαπολύει επίθεση  επί προσωπικού όσον αφορά την δημοσιογραφική μου λειτουργία.

Δυστυχώς σε αυτήν την μαζική επίθεση ως προς την δημοσιογραφική μου λειτουργία,  συμπεριλαμβάνονται κατά καιρούς και συνάδελφοι δημοσιογράφοι,  φίλα προσκείμενοι, (κατά δική τους δημόσια ομολογία), «επαγγελματίες» και «ερασιτέχνες»....

Επίσης, θα πρέπει να σημειώσω ότι  δεν αποτελώ εξαίρεση στον κανόνα των επιθέσεων άνευ λόγου από τον κ. Ρούσσο, αφού πριν από εμένα έχουν προηγηθεί και άλλοι συνάδελφοι όπως για παράδειγμα ο Διευθυντής της εφημερίδας «Νησιωτική Διαδρομή» κ. Γ. Δρόσος,  η συνάδελφος στο τηλεοπτικό σταθμό TV-12 κα. ΕΥΗ Κουκιαϊνη, η επίσης συνάδελφος του τηλεοπτικού σταθμού Κόσμος  TV κα. Ειρήνη Καλοδούκα, γιατί απλά οι ερωτήσεις τους κατά καιρούς ενόχλησαν προφανώς τον κ Ρούσσο.

Στο δια ταύτα ,  στα πλαίσια του δημόσιου διαλόγου που αποτελεί και τον πνεύμονα της Δημοκρατίας όλοι κρίνονται . Ακόμα  και οι κρίνοντες.

Αναφερόμενος στο πρόσφατο παραλήρημα του πρώην Δημάρχου και τις εκ νέου επίθεσης του προς εμένα, εγκαλώντας με να του δείξω το δημοσιογραφικό μου πτυχίο, πέραν των άλλων, γιατί απλά διατύπωσα μια ερώτηση που προφανώς δεν του ήταν αρεστή, οφείλω να του απαντήσω για πολλοστή φορά ότι εάν απορεί για το πτυχίο μου να του πω ότι αυτό δίνεται καθημερινά εδώ και μερικά χρόνια αναδεικνύοντας   τόσο τα θετικά (και επί δικής του θητείας), όσο και τις  σημαντικές  ελλείψεις, όπως επιβάλλεται από ένα μέσο, που πρωτίστως οφείλει να σέβεται  τον εαυτόν του  και στην συνέχεια το κοινωνικό σύνολο.

Άραγε αυτό γιατί δεν ζητήθηκε και  από  τους φίλα προσκειμένους του;

Μήπως τελικά κ. Ρούσσο το πρόβλημα σας είναι ότι μέσα από την δημοσιογραφική μου  λειτουργία -εκτός των άλλων -ήμουν  εγώ  που ανέδειξα,  για παράδειγμα,  σημαντικές ελλείψεις επί δικής σας θητείας,   όπως για παράδειγμα ότι επί δικής σας θητείας και με δική σας ευθύνη ως πρώτος πολίτης της Καλύμνου,  χάθηκε το έργο της αποκατάστασης του οδικού δικτύου στην περιοχή  Μυρτιές  ύψους 300.000 ευρώ ;

Μήπως σας ενόχλησε η μηδαμινή σας ενέργεια για την καταπολέμηση των ναρκωτικών,  μέσω του σχετικού κονδυλίου ύψους 40.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Δήμου,   που αποσκοπούσαν στην καταπολέμηση του προβλήματος, ενώ από τα προεκλογικά μπαλκόνια κηρύσσατε πόλεμο κατά των εμπόρων;

Μήπως δεν σας άρεσε η συχνή μου προσωπική αναφορά μέσω ρεπορτάζ που είχαν να κάνουν με την αδιαφορία που επιδείξατε για το γραφείο Εμπορίας της ΔΕΗ, την αδικαιολόγητη αποχώρηση σας από συνεδρίαση του Δ.Σ για να μην ακούσετε τι θα σας πει ο βουλευτής του Καναδικού Κοινοβουλίου κ. Κάννης,  για τα όσα  του είχατε υποσχεθεί και στην συνέχεια τα αθετήσατε, για την επίμονη μας να αρνείστε να απαντήσετε  και να ενημερώσετε  τον Καλυμνιακό λαό πρόσφατα σε όσα συμβαίνουν σε σχέση με την οικονομική διαχείριση της  ΑΝΕΚ και τόσα άλλα ;

Επιτέλους οφείλετε κύριε Ρούσσο να σεβαστείτε την ετυμηγορία του Καλυμνιακού λαού,  και να βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις να βρει το νησί μας τον δρόμο της ανάπτυξης,  μακριά από υποκριτικές σκοπιμότητες που υποβόσκουν  στο βάθος της  δικής  σας πολιτικής λειτουργίας.

(Νικόλας Μακαρουνας)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!