Παρέμβαση Διακομιχάλη για την ΑΝΕΚ

Με αφορμή την "σιωπή" του τ. δημάρχου Γ. Ρούσσου και του προέδρου της ΑΝΕΚ Μ. Λελέκη, μετά τις αποκαλύψεις στη ναυτιλιακή εταιρεία της Καλύμνου με τις πλαστές επιταγές κλπ, ο δήμαρχος Δ. Διακομιχάλης ανακοίνωσε τα εξής.

 

"Τα τελευταία δραματικά γεγονότα στην Α.Ν.Ε.Κ. και η σιωπή τόσον του κ. Ρούσσου, όσον και του προέδρου κ. Λελέκη αλλά και των μελών του Δ.Σ., με αναγκάζουν, για την προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας, να ζητήσω από το Δ.Σ. της Α.Ν.Ε.Κ. να συγκαλέσει άμεσα έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων , σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού της    εταιρείας, με τα παρακάτω θέματα:
1.    Ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας
2.    Ενημέρωση για τις ενέργειες που έγιναν από το Δ.Σ. για να διασφαλιστεί η απόδοση των οφειλομένων χρημάτων προς την εταιρεία από τον κεντρικό πράκτορα
3.    Παραίτηση των μελών του Δ.Σ.
Εάν εντός πέντε ημερών δεν συγκληθεί η έκτακτη γενική συνέλευση, τότε το θέμα θα συζητηθεί σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος
Δημ. Ελ. Διακομιχάλης"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!