Αντιδήμαρχος Παντελής Ζωΐδης - συνέντευξη στο Τν12

Ο Αντιδήμαρχος Παντελής Ζωΐδης έδωσε συνέντευξη στην Εύη Κουκιαΐνη στη Τν12. Για ακόμα μια φορά τόνισε την ανάγκη να συμβάλει όλος ο κόσμος στην προσπάθεια που γίνεται για να καθαρίσει το νησί μας. Ένα παραπάνω όμως τώρα που σταμάτησαν και οι 15 συμβασιούχοι στην καθαριότητα αφού έληξε η σύμβαση τους.

Ανακοίνωσε όμως και τ' ότι η υπηρεσία καθαριότητα θα μπορέσει τελικά να πάρει εκ νέου με συμβάσεις συνολικά 23. Αλλά μέχρι να προσβληθούν οι νέοι συμβασιούχοι επιβάλλεται να βοηθήσει όλος ο κόσμος.

Ακόμα τόνισε ο Αντιδήμαρχος για την άρνηση ορισμένων στα κεντρικά σημεία του νησιού, να συμμορφωθούν με τα νέα μέτρα. Αναρτιόμαστε βέβαια εμείς, γιατί αυτή η άρνηση να συμμορφωθούν ορισμένοι, μήπως κρύβει κάποια σκοπιμότητα;

Πολλά και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με τα μπάζα στους δρόμους που άφησε πίσω η πρόσφατη νεροποντή. Η υπηρεσία όμως έκανε ότι μπορούσε να καθαρίσει όλους τους δρόμους από μπάζα και χώματα.

Ο Αντιδήμαρχος έθιξε και το πρόβλημα με τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα. Επιτακτική η ανάγκη όπως ανέφερε να απομακρυνθούν πριν αρχίσει η καλοκαιρινή σεζόν. Καιρός είναι να αντιμετωπίσουμε κάποια τέτοια προβλήματα εγκαίρως και να μην περιμένουμε να φτάσει το καλοκαίρι και μετά να βλέπουμε τα προβλήματα αυτά.

Άλλη μα ευχάριστη είδηση που προέκυψε από την συνέντευξη του Αντιδημάρχου ήταν ότι για πρώτη φόρα θα γίνει η παρέλαση της 7 Μαρτίου στην άλλη πλευρά της παραλιακής ζώνης. Θα αρχίσει η παρέλαση από το παρκινγκ πριν την ιχθυόσκαλα και θα τελειώσει στο Επαρχείο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!