ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ (26/02) Δ.Σ.ΚΑΛΥΜΝΟΥΣ ΜΕ 12 ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου την 26η του μηνός Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Σαββάτο και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

1.      Ορισμός μελών Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (εισηγητής ο κ. Δήμαρχος)

2.      Ορισμός μελών νέου Διοικητικού Συμβουλίου της «Κάλυμνος  Καθαριότητας και Yπηρεσιών  Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.» (εισηγητής ο κ. Τσέρος Ηλ.)

3.      Λήψη απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου για την επιχειρούμενη κατάργηση του ευνοϊκού μέτρου των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. στα νησιά του Αιγαίου (εισηγητής ο κ. Μουσελλής Εμμ.)

4.      Παράταση των παρακάτω συμβάσεων Δήμου Καλυμνίων:

προμήθεια ελαστικών των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Καλυμνίων (εισηγητής ο κ. Χατζημιχάλης Χρ.)ειδών γραφείου, χημικών κολυμβητηρίου, ειδών καθαριότητας και μηχανοργάνωσης (εισηγητής ο κ. Τσέρος Ηλ.)σύμβασης μεταξύ Δήμου Καλυμνίων και της «Κάλυμνος  Καθαριότητας και Yπηρεσιών  Ανώνυμη Εταιρεία και ΣΙΑ Ε.Ε.» για το Συγκοινωνιακό Έργο (εισηγητής ο κ. Τσέρος Ηλ.)

5.       Ορισμός Ορκωτού Ελεγκτή για τον έλεγχο του Ισολογισμού και των αποτελεσμάτων οικονομικής χρήσης 2010 (εισηγητής ο κ. Δήμαρχος)

6.      Έγκριση αποφάσεων Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλύμνου που αφορούν στην ανάληψη των:

Ταμειακής Διαχείρισης από το Δήμο Καλυμνίων Τεχνικής Υποστήριξης από το Δήμο Καλυμνίων Γραμματειακής Υποστήριξης από το Δήμο Καλυμνίων  (εισηγητής ο κ. Γαλιμιτάκης)

7.      Τροποποίηση επιτροπής παρακολούθησης της σύμβασης Συμβούλου Διαχείρισης ΕΣΠΑ 2007-2013 (εισηγητής ο κ. Δήμαρχος)

8.      Συγκρότηση Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών (εισηγητής ο κ. Τσέρος)

9.      Παράταση προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Βελτίωση κοινοχρήστων χώρων και οδικού δικτύου» (εισηγητής ο κ. Τάτσης Ι.)

10. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Πλακοστρώσεις δρόμου περιοχής Φανταρίας και δρόμου από Επαρχείο έως  Κ.Α.Π.Η. Καλύμνου» (εισηγητής ο κ. Τάτσης Ι.)

11. Έγκριση απολογισμών σχολικών επιτροπών έτους 2010 (εισηγητές οι κ.κ. Κατσοτούρχης Ι. και Λεβέντης Εμμ.)

12. Απογραφή κτιρίων – πληθυσμού – κατοικιών 2011 και καθορισμός αυτοτελών οικισμών Δήμου Καλυμνίων (εισηγητής ο κ. Δήμαρχος)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Γαβαλάς Νικόλαος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!