Σταματάει τις εργολαβίες ο Δήμαρχος ... συνέχεια με την αυτεπιστασία

Πιστός στις προεκλογικές του δεσμέυσεις, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης ανακοίνωσε σήμερα σε τοπικό ΜΜΕ ότι δύο μεγάλες έργα που γινόντουσαν με εργολαβία θα σταματήσουν και θα συνεχιστούν με αυτεπιστασία.

Οι δύο αυτές εργολαβίες αφορούν την εργολαβία που ήταν σε εξέλιξη στο Δημοτικό Μέγαρο, η επισκευή του πάνω ορόφου του Μεγάρου και η εργολαβία που αφορούσε τις αναπλάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης.

Ελπίζουμε σύντομα να δούμε Καλύμνιους εργατοτεχνίτες να εργάζονται στα έργα αυτά δίνοντας έτσι μια τόσο αναγκαία ανάσα στο κλάδο των κατασκευών αλλά και μια σημαντική στήριξη στην τοπική μας οικονομία!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!