Να αφήσει την στείρα αντιπολίτευση ο κύριος Ρούσσος

Η δημοτική αρχή σύμφωνα και με δελτίο τύπου που εξέδωσε καλεί τον κύριο Ρούσσο να αφήσει την στείρα αντιπολίτευση όσον αφορά την ίδρυση παραρτήματος Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επί των ερωτημάτων που δια του τύπου θέτει ο κ. Γεώργιος Ρούσσος αναφορικά με την ίδρυση παραρτήματος Κέντρου Πρόληψης Ναρκωτικών, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε ότι όλα αυτά τα ερωτήματα θα του είχαν απαντηθεί αν , ως όφειλε, ήταν παρών στην κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί του προηγούμενου Σαββάτου με την παρουσία του καθηγητή και Προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Δημ. Κρεμαστινού και της Προέδρου του ΟΚΑΝΑ  κας Μινέρβα- Μελπομένη Μαλλιώρη. Δυστυχώς για άλλη μια φορά απουσίασε.

Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Συνιστούμε λοιπόν στον κ. Ρούσσο να αφήσει τη στείρα αντιπολίτευση για το μείζον αυτό θέμα, που ταλανίζει το νησί μας τα τελευταία χρόνια, καθώς και τα μεγαλεπήβολα πολεμικά σχέδια που είχε διαμορφώσει κατά την προεκλογική περίοδο και να επικεντρωθεί στην ουσιαστική αντιπολίτευση στο έργο της Δημοτικής Αρχής, η οποία προσπαθεί να επιλύσει τα προβλήματα που ο ίδιος  κληροδότησε  στο νησί.

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!