ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ Ή ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ

«Κραστ τεστ» θα αποτελέσει για τη νέα Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο  Δημήτρη Διακομιχάλη, η τήρηση της προεκλογικής δέσμευσης για την αυτεπιστασία  με αφορμή 2 συνεχιζόμενα έργα.

 

Η κατασκευή των δημοτικών έργων με αυτεπιστασία και όχι με εργολαβίες ,ήταν το πρωταρχικό σύνθημα του Δημήτρη Διακομιχάλη στην προεκλογική περίοδο και μία από τις δεσμεύσεις του για την καταπολέμηση της ανεργίας.

Το τεχνικό πρόγραμμα που πρόκειται να έλθει μαζί με τον προϋπολογισμό στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση τις επόμενες ημέρες , σίγουρα θα αποτελέσει ένα δείγμα γραφής για το κατά πόσο οι προεκλογικές εξαγγελίες θα υλοποιηθούν και στην πράξη. Βέβαια πριν απ' αυτό η Δημοτική Αρχή θα κληθεί να περάσει ένα«κραστ τεστ» αναφορικά με τις προεκλογικές εξαγγελίες για 2συνεχιζόμενα έργα, για τα οποία υφίστανται συμβάσεις με εργολάβους .

Συγκεκριμένα πρόκειται για την ανακαίνιση του Δημοτικού Μεγάρου, συνολικού προϋπολογισμού 1,3εκατομμυρίων ευρώ, (έχει εκτελεστεί μόνο το ισόγειο της δημοτικής αγοράς, δαπάνης περίπου 300.000 ευρώ) με ανάδοχο Εταιρεία την 3Κ και το έργο της ανάπλασης κοινοχρήστων χώρων  με ανάδοχο την εταιρεία « Κοινοπραξία Κακνής- Κινούς» ύψους υπολειπομένων εργασιών περίπου 300.000 ευρώ.

Είναι δύο έργα μέσα στις δυνατότητες των Υπηρεσιών του Δήμου που μπορούν άνετα να συνεχιστούν με αυτεπιστασία αφού προηγηθεί η  διακοπή των εργολαβικών συμβάσεων. Είναι λοιπόν μία πρόκληση για τη νέα δημοτική Αρχή, να προχωρήσει στη διακοπή των εργολαβικών συμβάσεων και να συνεχίσει την ολοκλήρωση των έργων με τις Υπηρεσίες  της και με αυτεπιστασία

- Νησιωτική Διαδρομή.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!