Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με την κ. Ψαρομπά.

Επιδόματα πρόνοιας, ναρκωτικά και άλλα θέματα συζητήθηκαν σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Νικόλα Μακαρούνα  η Αντιδήμαρχος σε θέματα Πρόνοιας και κοινωνικών υποθέσεων κυρία Σεμίραμις Ψαρομπά.

 

Στο θέμα των επιδομάτων πρόνοιας η κυρία Ψαρομπά ανέφερε ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα μιας και υπάρχει γραφειοκρατικό κώλυμα αφού η μεταβίβαση των αρμοδιοτήτων του Γραφείου πρόνοιας από την Περιφέρεια στον Δήμο Καλυμνίων παρουσιάζει προβλήματα μιας και οι υπάλληλοι που έχουν επιφορτιστεί με αυτά τα θέματα δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα στις θέσεις τους. Έτσι η καταβολή των επιδομάτων έχει καθυστερήσει σημαντικά με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να μην έχουν λάβει τα ποσά που τους αναλογούν. 

Στο θέμα των ναρκωτικών η κυρία Αντιδήμαρχος ανέφερε την σημερινή σύσκεψη που θα γίνει στην Κάλυμνο και όπου θα συμμετέχουν διάφοροι φορείς του νησιού , ο βουλευτής Δωδεκανήσου κύριος Κρεμαστινός και η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ κ. Μένη Μαλλιώρη με σκοπό την κατάρτηση σχεδίου για την αντιμετώπιση της μάστιγας των ναρκωτικών στην Κάλυμνο.

Ακόμη αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος λόγο της κακοδιαχείρησης της προηγούμενης δημοτικής αρχής αλλά θα επανέλθει τις επόμενες μέρες με περισσότερα στοιχεία.

                                                                                              


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!