Δημοτικό Συμβούλιο ή επίδειξη Πολιτικης Κατάντιας;

Για όλους εσάς που χάσατε την ευκαιρία να δείτε το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο όπου αναδείχθηκε για ακόμα μια φορά αυτό που λέμε «πολιτική κατάντια». Με αφορμή την απουσία του Δημάρχου από το ΔΣ άρπαξαν ορισμένοι την ευκαιρία να «ξεσαλώσουν» για ακόμα μια φορά.

Αν και τα θέματα που υπήρχαν στο πινάκι για συζήτηση ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, το επίπεδο της πολιτικής στην αίθουσα του ΔΣ ήταν πολύ «κάτω από την βάση» για να μιλήσουμε με σχολικούς όρους, μιας και θύμιζε πολλές φορές φροντιστήριο η συνεδρίαση και όχι Δημοτικό Συμβούλιο.

Το χειρότερο απ΄ όλα είναι πως φάνηκε για ακόμα μια φορά η με τα μανίας υπεράσπιση συμφερόντων των «κολλητών» αντί να δει το σώμα στο σύνολο του τα προβλήματα.

Προσωπικά είχα ενδοιασμούς για το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να δημοσιευτεί το βίντεο από την συνεδρίαση του ΔΣ επειδή σε καμία περίπτωση δεν μας τιμάει σαν Καλύμνιους αυτή η εικόνα. Το καλοσκέφτηκα όμως και συμπέρανα ότι ίσως πρέπει να δουν όλοι οι πολιτική μας ανεξαιρέτως παράταξης ότι πρέπει να συμπεριφέροντε όπως πρέπει στα Δημοτικά Συμβούλιο ή απλά θα δέχονται το «κράξιμο» του κόσμου που θα τους καμαρώνει από το διαδίκτυο.

Οπότε καμαρώστε τους σε ένα δίωρο απόσπασμα πολιτικής ξεφτίλας....


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!