ΚΩΛΥΜΑ ΓΙΑ ΣΙΦΟΥΝΙΟΥ ,ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΡΟΥΣΣΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες (δεν έχουν ακόμα διασταυρωθεί) πρόεκυψε πρόβλημα  με την τοποθέτηση του Διοικητή του Γ. Ν «Βουβαλειο» Καλύμνου που ήθελαν την πρώην Έπαρχο Καλύμνου κα. Χρυσούλα Σιφουνιού να καταλαμβάνει την θέση,  αφού βασική  προϋπόθεση  για την εν λόγο θέση είναι η κατοχή πτυχίου Πανεπιστημιακού επιπέδου.

Μετα το κώλυμα αυτό που πρόεκυψε για την κα. Σιφουνιού ,την θέση του Διοικητή  στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα, φαίνεται να διεκδικεί σοβαρά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και τέως δήμαρχος Καλύμνου κ. Γ .Ρούσσος, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ παλαιότερα να σημειώσουμε,  επίσημα ενδιαφέρον είχε δείξει και ο  αντιπρόεδρος του Δ.Σ κ .Γιάννης Μαστροκουκος .

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετα την δημοσιοποίηση  της πρόθεσης του κ. Νικητιαδη  να τοποθετήσει στην θέση του ειδικού συμβούλου για θέματα τουρισμού στην Δωδεκάνησο τον  τέως Δήμαρχο Καλύμνου κ. Γ. Ρούσσου , η οποία και δεν προχώρησε , ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης  να θεωρείτε ως το  μεγάλο «φαβορί» για την θέση του Διοικητή.

Οι δε αντιδράσεις του στενού κύκλου του κ.Νικητιαδη εστιάζονται στο γεγονός ότι , η πολιτική σε θέματα τουρισμού που εφάρμοσε ο τέως Δήμαρχος Καλύμνου όταν ήταν στο τιμόνι της Καλύμνου, δεν ήταν και οι πιο εύστοχες.

Φυσικά οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες θα μας λύσουν τις όποιες απορίες , αφού (όπως μας πληροφόρησαν) η παύση του κ .Σακελλαροπολου  από την θέση του Διοικητή  έχει ήδη δημοσιευτεί σε Εφημερίδα της κυβερνήσεως, παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες τηλεφωνικής επαφής  μαζί του.

- Νικόλας Μακαρούνας (Παλμος της Καλύμνου)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!