Γεμάτη εβδομάδα ! Δύο έκτακτα ΔΣ με τρία καίρια προβλήματα του τόπου που δρομολογήθηκε η λύση τους.

Στο πρώτο έκτακτο συμβούλιο της εβδομάδας που πέρασε  ανατέθηκε η μελέτη της επισκευής  του εξωτερικού μόλου σε έγκριτο μελετητικό γραφείο ... Εκ των πραγμάτων το έργο είναι άμεσης προτεραιότητας ώστε να δοθεί η δυνατότητα στα μεγάλα σκάφη των ακτοπλοϊκών εταιριών να πλευρίζουν στη Κάλυμνο.

 

Στο δεύτερο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της  – Σάββατο  5/2 – ανατέθηκε η σύνταξη μελέτης από το  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για τη  διαχείριση των όμβριων υδάτων  της λεκάνης της Πόθιας .

Την ευθύνη του έργου ανέλαβε ο συμπατριώτης μας πρύτανης του ΑΠΘ και καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής , Γιάννης Μυλόπουλος συνεπικουρούμενος από τους  :Κολοκυθά Ελπίδα-Κλεάνθη, Επίκουρος  Καθηγήτρια Πολυτεχνικής Σχολής Α.Π.Θ. , Τραϊκάπη Ευγενία  , Πολ. Μηχανικός, Επιστημονικός  Συνεργάτης Α.Π.Θ. , Μεντέ Αλέξανδρο, Δρ. Πολ. Μηχανικός,

Στην ίδια ομάδα ανατέθηκε επίσης η επικαιροποίηση και ο έλεγχος του προ οκταετίας κατασκευασμένου  αγωγού αποχέτευσης τουριστικών περιοχών , ώστε να λυθεί το πρόβλημα της αποχέτευσης στις περιοχές αυτές .

- Καλύμνικοι Αντίλαλοι.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!