ΖΕΡΒΟΣ: « ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ »

Εμφανίστηκε πάλι ο γνωστός , λαλίστατος τέως ( μόνιμα πλέον τέως) Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός από την ειδικότητα που είχε στην μπαχαλοποιϊα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόσφατα απέκτησε και την ειδικότητα τόσο στην σύνταξη όσο και στην ανάλυση δελτίων τύπου. Με έναν λόγο γλυκύτατο, συναινετικότατο, όχι μόνο συντάσσει δελτία τύπου αλλά και σχολιάζει.

 


Μετά την εκπόνηση του γλυκύτατου δελτίου παραμονή των Χριστουγέννων του οποίου υπήρξε ο κύριος εμπνευστής και διακατεχόταν από ένα Χριστουγεννιάτικο μήνυμα μίσους, εμπάθειας, τώρα προχώρησε στο σχολιασμό ενός άλλου δελτίου. Γλυκύτατος όπως πάντα έσουρε στους συντάκτες του τα εξ αμάξης.
Ο άνθρωπος έχει μίσος και μόνο μίσος μέσα του, γιατί κυρίως έχασε την ευκαιρία να αποχωρήσει από την πολιτική σφηνωμένος πάνω σε μια καρέκλα. Δυο φορές τώρα που βγήκε και αρμένισε στα κύματα του πελάγους TV, μόνο εμπάθεια έδειξε και έκανε εμφανές σε όλους ότι είναι γεμάτος από συμπλέγματα, αρνητικότητα. Απέδειξε περίτρανα ότι είναι ένας πολύ κακός σύμβουλος και ας το πάρει υπόψη του ο ΜΕΓΑΛΟΣ. Θεωρεί τους πάντες αίτιους γιατί έχασε την καρεκλίτσα και τώρα δεν του 'χει μείνει ούτε σκαμπό. Διαθέτει όμως μεγάλα αποθέματα χολής, τα οποία υπερκαλύπτουν την ασχετοσύνη του σε πολιτικά ζητήματα. Και μη μας πείτε ότι είμαστε άδικοι όταν μιλάμε για ασχετοσύνη γιατί αυτό φάνηκε στην όλη πορεία του μεγάλου από τότε που τον « διόρισε»  σύμβουλο και μέντορα του.
Όσον αφορά την ανάλυση που έκανε για το δελτίο τύπου εκεί απέδειξε εντελώς ότι ανήκει στην πολιτική σχολή της πελαγοδρομίας. Πόσο λυπούμαστε (?!!) που χάσαμε από την κουνιστή καρέκλα τον πρωτοδιδάξαντα την κωλοτούμπα στα πολιτικά χρόνικα της Καλύμνου!

- Φ.Κ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!