Η απάντησή της παράταξης « Νέα Κάλυμνος» στη συνέντευξη του κυρίου Ρούσσου

ΚΑΛΥΜΝΟΣ 02/02/2011 Σχετικά με την συνέντευξη του κυρίου Γ. Ρούσσου, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δ.Σ., έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:


Ο κύριος Ρούσσος συνεχίζει ακόμη να διακατέχεται από τα συνήθη σύνδρομα, που  κατακλύζουν την ψυχή του. Άκρατος εγωισμός, άκρατος κομπασμός, ανάδειξη του εγώ ως υπέρτατης αξίας, εμπάθεια, μισαλλοδοξία και υποτίμηση κάθε μη Ρουσσικού αποτέλεσαν τα κυρίαρχα στοιχεία της συνέντευξής του. Ειρωνεύτηκε την παράταξή μας σχετικά με τη γνώση μας για το θέμα της αυτοχρηματοδότησης , διεκδικώντας για τον εαυτό του τον τίτλο του διδασκάλου και του γεννήτορα των μη αυτοχρηματοδοτούμενων έργων.
Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η παράταξή μας στο προεκλογικό της πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της και στις εμφανίσεις των στελεχών της στα Μ.Μ.Ε., διεκήρυσσε με κάθε τρόπο τις διαφορές μας από τις θέσεις της παράταξης Διακομιχάλη, για το θέμα της αυτοχρηματοδότησης, στα έργα όπως η αφαλάτωση, οι θερμοπηγές κ.α.. Ο κύριος Ρούσσος θυμήθηκε την αυτοχρηματοδότηση λίγες μέρες πριν τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής, όταν πια είχε λήξει το συμβόλαιο της «ανίερης» συμμαχίας Ρούσσου-Διακομιχάλη.
Ο Δήμαρχος των εργολάβων, ως ακραιφνής χαμαιλέων, παρουσιάζεται σήμερα ως ο προστάτης της αυτεπιστασίας και του Δημόσιου χαρακτήρα του Δήμου, ενδυόμενος τον μανδύα του λαϊκού ήρωα, εκπροσώπου των λαϊκών συμφερόντων.
Ο μέντορας των εργολαβιών, με απύθμενο θράσος, χαρακτήρισε την αντιπολιτευτική μας τακτική ως «μη επαρκή», όταν ο ίδιος και η παράταξή του σκηνοθετούσαν την αποχώρηση τους από το δημοτικό συμβούλιο, αποφεύγοντας να τοποθετηθούν, επί της ουσίας, όπως απέφυγαν μέχρι τώρα να προτείνουν τα μέλη, που θα στελεχώσουν τις επιτροπές του Δήμου, λόγω απουσίας του ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ.
Όλη αυτή την ασφυξία της παράταξής του από τον ίδιο, ο κύριος Ρούσσος την μετέφρασε ως «συνοχή».
Εμείς  έχουμε να του πούμε τα εξής: Καλά θα κάνει ο κύριος Ρούσσος να μας μιμηθεί στον τρόπο άσκησης της αντιπολιτευτικής πρακτικής. Η στείρα αντιπολίτευση και η άκρατη λογοδιάρροια για τα επουσιώδη, αγνοώντας τα ουσιώδη, δεν αποτελούν και τον καλύτερο τρόπο αντιπαράθεσης. Αντίθετα η σοβαρότητα, η μετριοπάθεια, η αξιοπρέπεια και η συναίνεση που εμείς με θρησκευτική ευλάβεια ακολουθούμε, ας αποτελέσουν και για τον κύριο Ρούσσο καθημερινή πρακτική και παρουσία και όχι τις λέξεις αυτές να τις εντάσσει στη σφαίρα του ιδεατού.

 

Εκ του Γραφείου τύπου
της
Δημ. Παράταξης ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!