Τι συμβαίνει με το γραφείο τύπου της παράταξης Ρούσσου;

Σήμερα στην εκπομπή της κυρίας Κουκιαΐνη παρακολουθήσαμε την πλήρη ασυνεννοησίας που επικρατεί στο γραφείο τύπου της παράταξης Ρούσσου. Είδαμε τον εκπρόσωπο τύπου της εν λόγω παράταξης να τα χάνει κυριολεκτικά και να μην μπορεί να απαντήσει στον Νικόλα Μακαρούνα σχετικά με την ερώτηση του δημοσιογράφου για το συκοφαντικό δελτίο τύπου που ακολούθησε την προσαγωγή- σύλληψη του Τέως Αντιδημάρχου.


Καλά δηλαδή σε αυτό το γραφείο όλοι δρουν ανεξέλλεκτα;
Ο καθένας γράφει ότι γουστάρει θίγοντας υπολήψεις και κανένας δεν έχει τα κότσια να ζητήσει συγγνώμη;
Θα έχετε το θάρρος να ζητήσατε όλοι εσείς αλλά και κάποιοι δημοσιογράφοι που ενστερνίστηκαν το περιβόητο δελτίο τύπου συγγνώμη από τα άτομα που προσβάλλατε με όσα γράψατε;

Για να δούμε τώρα που δεσμεύτηκε ο εκπρόσωπος τύπου δημόσια απο την τηλεόραση αν θα βγεί την επόμενη φορά να ζητησει συγνώμη για λογαριασμό της παράταξης του και του γραφείου τύπου και λασπολογίας της παράταξης του.

- Γιώργος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!