«Δήμος μηνύει το Δήμο»... μόνο στην Κάλυμνο!!

Με φανερά χιουμοριστική διάθεση ο Δήμαρχος Δ. Διακομιχάλης σε συνέντευξη τύπου που μας παραχώρηση σήμερα αποκάλυψε ότι ο «Δήμος μηνύει το Δήμο»!!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι , πράγματι έγινε και αυτό στην Κάλυμνο. Η Α.Ε. του Δήμου έκανε αγωγή στον Δήμο Καλυμνίων γιατί αδυνατούσε ο Δήμος να πληρώσει την Α.Ε. τα δεδουλευμένα για κάποια εργολαβία καθαριότητας που είχε αναλάβει.

Παρότρυνε τα ΜΜΕ να αναζητήσουν τους πρώην Αντιδημάρχους Α. Σκουμπουρδή και Φ. Χριστοδούλου, οι οποίοι ήταν Πρόεδρος και Διευθύνον Σύμβουλος στην Α.Ε. εταιρία ( Διαφθορείον Α.Ε. όπως το αποκαλεί ο ίδιος) και να ζητήσουν από αυτούς λεπτομέρειες σχετικά με το πρωτάκουστο αυτό συμβάν.

Ο κύριος Δήμαρχος φάνηκε να διασκεδάζει ιδιαίτερα αυτή την νέα αποκάλυψη…την οποία και χαρακτηρίζει ως κατάλληλη για το «Βιβλίο Γκίνες» αλλά και όλοι όσοι το μαθαίνει αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο και λογικό είναι μιας και δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο να μηνύει κανείς τον εαυτό του!

Τι άλλο θα δούμε …ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!