Δήλωση του Δημάρχου Δ. Διακομιχάλη για το παραλήρημα εμπάθειας του Σ. Ζερβού και Μ. Λελέκη

       ΔΗΛΩΣΗ  ... του Δημάρχου Καλυμνίων Δ. Διακομιχάλη:   Με θλίψη παρακολούθησα στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ τους κ.κ. Σ. Ζερβό και Μιχ. Λελέκη σε ένα παραλήρημα εμπάθειας κατά του κ. Γ. Θανάτση. Είναι πλέον σαφές ότι οι επιθέσεις στελεχών της παράταξης του κ. Ρούσσου δεν στοχοποιούν μόνο τον κ. Θανάτση, αλλά ουσιαστικά τη συναίνεση και το ήπιο πολιτικό κλίμα, που η παράταξή μας έκανε πράξη προεκλογικά και μετεκλογικά.

Κατ΄ αρχήν επιθυμώ να υπενθυμίσω σε ορισμένους να μην εκλαμβάνουν τη συναινετική λειτουργία και ευγένειά μας ως αδυναμία. Δηλώνω ότι η εντολή που μας δόθηκε από τον Καλυμνιακό λαό είναι να διαγράψουμε μία διά παντός την άθλια πρακτική του παρελθόντος που ακολουθούσε η προηγούμενη δημαρχία με την καθημερινή καλλιέργεια του μίσους και του διχασμού που πήγαν την Κάλυμνο πολλά χρόνια πίσω.
Ως Δήμαρχος δεσμεύομαι πως δεν θα τους ακολουθήσω στον κατήφορο αυτό. Ζήτησα και ζητώ συναίνεση που θα βοηθήσει την κοινωνία μας να ηρεμήσει και να αποβάλει τα πάθη του παρελθόντος. Σήμερα όλοι είναι χρήσιμοι στην προσπάθεια μας η Κάλυμνος να φύγει μπροστά και να αποκτήσει την θέση που της αξίζει.
Είναι κρίμα ελάχιστοι, που πιστεύουν ότι με την όξυνση θα αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, να λειτουργούν ως τροχοπέδη στην αναπτυξιακή πορεία της Καλύμνου.
Είναι κρίμα αυτού του είδους οι απαράδεχτες συμπεριφορές να υποβαθμίζουν στα μάτια των Δωδεκανησίων ολόκληρο τον Καλυμνιακό λαό. Σήμερα η Κάλυμνος, μας έχει όλους ανάγκη. Σήμερα χρειάζεται συστράτευση για να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας. Σήμερα με τη νέα δημοτική αρχή δεν υπάρχουν «μιάσματα», πολύ περισσότερο άνθρωποι με την εμπειρία, τη γνώση και την εργατικότητά του κ. Θανάτση είναι απαραίτητοι να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου μας.
Επί πλέον επιθυμώ να γίνει σαφές ότι η συναίνεση και η κοινή προσπάθεια δεν αποστερεί το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη να ζητεί τον δημόσιο έλεγχο των ταγών του. Εάν ο ουρανός είναι καθαρός τότε αστραπές δε φοβάται, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Προς τι λοιπόν η ενόχληση από το αίτημα του συμπολίτη μας Γιώργου Θανάτση για τις αμοιβές δημοτικού συμβούλου;
Τους θυμίζω ότι τους θέλουμε όλους μαζί μας. Εάν δεν το επιθυμούν αυτό τότε τους δηλώνω ότι τα προβλήματα δεν μπορούν να μας περιμένουν. Τα προβλήματα θέλουν λύσεις. Λυπούμεθα, αλλά πρέπει να φύγουμε μπροστά και χωρίς αυτούς. Η εντολή που μας έδωσε ο Καλυμνιακός λαός είναι σαφής.

 

Δημήτρης Διακομιχάλης

       Δήμαρχος Καλυμνίων


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!