O κ. Θανάτσης ξεκαθαρίζει στον κ. Λελέκη «Η αξιοπρέπεια είναι θέμα καλλιέργειας και θέμα παιδείας»

ΑΠΟ : ΓΕΩΡΓΙΟ ΘΑΝΑΤΣΗ  Προϊστάμενο  2ου Γραφείου Β!θμιας Εκπ/σης  Δωδ/σουΠΡΟΣ:  Λελέκη  Μιχαήλ Πρόεδρο ΔΣ ΑΝΕΚ Δημοτικό ΣύμβουλοΚΟΙΝ:  Μ.Μ.Ε. Κάλυμνος 3 Ιανουαρίου 2011 Α Ν Ο Ι Κ Τ Η     Ε Π Ι Σ Τ Ο Λ Η Κύριε Δημοτικέ Σύμβουλε  και Πρόεδρε της Α Ν Ε Κ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς  επιλέξατε  για άλλη μια φορά να μου επιτεθείτε. Το έχετε κάνει και κατά το παρελθόν εσείς και ο αρχηγός σας. Δυστυχώς δε σέβεστε ούτε το κλίμα των ημερών, αλλά ούτε και την πρόσφατη ετυμηγορία του Καλυμνιακού Λαού.

Επαναλάβατε για άλλη μια φορά  τον κακό εαυτό σας. Επαναλάβατε για άλλη μια φορά την κακή συμπεριφορά του αρχηγού σας λέγοντας και πάλι ότι θα πρέπει να κοπούν καλημέρες τώρα από τον κ. Διακομιχάλη προς… εμένα. Μα τόσα χρόνια ούτε μυαλό βάλατε, ούτε έχετε καταλάβει ότι τέτοιες συμπεριφορές απάδουν προς το πρόσωπό μας?

Αλλά βέβαια εσείς τέτοια θέματα στοιχειώδους αξιοπρέπειας δεν μπορείτε να τα καταλάβετε. Εδώ ο αρχηγός σας προσπαθούσε να σας εξηγήσει επί τρεις ημέρες ότι ήταν παράνομο να είστε Πρόεδρος της ΑΝΕΚ και παράλληλα να είστε ναυτολογημένος σ’ αυτήν και επιπλέον να μην εργάζεστε στην εταιρεία( κατά τα λεγόμενα του ιδίου) κι εσείς δεν το καταλαβαίνατε. Γι’ αυτό εξάλλου είστε υπόδικος γι’ αυτό το θέμα. Η αξιοπρέπεια Κύριε Δημοτικέ Σύμβουλε και Πρόεδρε της ΑΝΕΚ είναι θέμα καλλιέργειας, είναι θέμα παιδείας κι εσείς δεν την έχετε.

Ούτε εσείς , ούτε η παράταξη που σας στεγάζει. Η παράταξη των επαγγελματιών της πολιτικής με τις διπλομισθίες και τα πλείστα πλεονεκτήματα. Η παράταξη που κατέστρεψε το νησί με την πολιτική της, με τα τεράστια χρέη που άφησε      (τα μετρήσατε ποτέ? Ξέρετε ότι ξεπερ- νούν  τα 11.000.000 ευρώ?- τα καταγραμμένα, τα άλλα…?. Ξέρετε πόσα είναι αυτά σε δραχμές?), με την έλλειψη στοιχειώδους προστασίας προς τους ανέργους (θέλατε και μου κάνατε μήνυση γιατί προσλάμβανα ανέργους να δουλέψουν δυο μήνες, για να έχουν ένα κομμάτι ψωμί και μια ασφάλιση- εσείς που γίνατε μπετόν αρμέ με τον εργολάβο- και περιμένατε έτσι να καταδικαστώ στη συνείδηση του καλυμνιακού λαού, «κούνια που σας κούναγε»), προς τους αδύναμους ( αρκετοί όμως από σας παίρνατε δύο μισθούς για την προσπάθειά σας να… χρεώσετε  κι άλλο το Δήμο), προς τους μετανάστες ( λέγοντας και προπαγανδίζοντας ότι η μετανάστευση είναι …ευλογία) και τόσα άλλα ων ουκ έστι αριθμός. Θα δούμε τι θα παραδώσετε και Σεις Κύριε Πρόεδρε της… κερδοφόρας ΑΝΕΚ.

Φυσικά και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση αυτών που έχω προσφέρει στο νησί με τη δική σας.. πολιτική καριέρα. Ανοίξτε τα αυτιά σας κι ακούστε. Όχι εμένα αλλά τους συμπατριώτες μας.

Σας συμβουλεύω, επειδή τελικά το καλό σας θέλω, να σταματήσετε να ασχολείστε με μένα. Μη νομίζετε ότι συναίνεση και διαλλακτικότητα σημαίνει να υβρίζετε και να μην σας απαντούν. Μη νομίζετε ότι μπορείτε να λέτε ότι θέλετε συναίνεση κι εσείς να συμπεριφέρεστε επιθετικά , με χυδαία ψέματα και λασπολογίες. Θα σας απαντώ  με αλήθειες και με γεγονότα σ’ ό,τι λέτε. Κι εσείς θα έχετε την ευθύνη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΣΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!