Νέος Βουλευτής Δωδ/σου ο Κασσάρας

Μία ημέρα νωρίτερα από αυτήν που είχε δεσμευτεί, χθες, παραιτήθηκε, τελικά, από το βουλευτικό αξίωμα ο νέος Δήμαρχος Ρόδου, κ. Στάθης Κουσουρνάς, αποστέλλοντας και τη σχετική, λιτή, επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο.

Αναφέρει, συγκεκριμένα, ο κ. Κουσουρνάς, στην επιστολή του: «Στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, εκλέχθηκα Δήμαρχος Ρόδου και αναλαμβάνω καθήκοντα την 1/1/2011. Για το λόγο αυτό, σας υποβάλλω την παραίτησή μου από βουλευτής Δωδεκανήσου».

Σημειώνεται ότι, ο κ. Κουσουρνάς, ο οποίος είχε δεχθεί οξεία κριτική κατά την προεκλογική περίοδο επειδή δεν είχε παραιτηθεί από βουλευτής, μόλις εξελέγη Δήμαρχος Ρόδου, είχε δηλώσει ότι θα παρέμενε και βουλευτής μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου επειδή θεωρεί ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετούνταν καλύτερα τα συμφέροντα της Ρόδου.

Τελικά, με την παραπάνω λιτή δήλωση, παραιτήθηκε μία ημέρα νωρίτερα και σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτησή του στο κόμμα θεωρούνταν αναμενόμενη και θα γίνει αποδεκτή φυσιολογικά. Τον κ. Κουσουρνά, ως Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό μας, θα αντικαταστήσει ο αμέσως επόμενος σε ψήφους κατά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση, ο κ. Γιώργος Κασσάρας.

Έτσι, ουσιαστικά, ξεκινάει και επίσημα η θητεία του κ. Κουσουρνά.

Χθες, τέλος, ο απερχόμενος Δήμαρχος Ροδίων, κ. Χατζής Χατζηευθυμίου, με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του, δήλωσε ότι αισθάνεται ικανοποιημένος από την παρουσία του στο Δήμο και ευγνώμων στο Ροδιακό λαό που τον επέλεξε στη θέση του Δημάρχου Ροδίων.

Πηγή : Ροδιακή


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!