Η ορκωμοσία και οι Ευχές μας στην νέα Δημοτική Αρχή

Χτες πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καλυμνίων.Σε μια καλαίσθητη αίθουσα γεμάτη κόσμο ο Μητροπολίτης Καλύμνου κ.κ. Παίσιος όρκισε τον νέο δήμαρχο και τους νέους δημοτικούς συμβούλους.

 


Όλοι ήταν εκεί. Δημοτικοί σύμβουλοι, εκτός από τον κύριο Ρούσσο και κύριο Σκουμπουρδή οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο κύριος Ρούσσος, ο Βουλευτής Καναδά κύριος Κάννης, η έπαρχος κυρία Σηφονιού, ο νέος βουλευτής Δωδεκανήσου κύριος Κασσάρας και πολλοί άλλοι.
Σίγουρα ο νέος καλλικρατικός δήμος αποτελεί μια πρόκληση για την νέα δημοτική αρχή μιας και είναι κάτι πρωτόγνωρο και θα απαιτηθεί να δώσουν όλοι τους τον καλύτερο εαυτό τους για να δούμε βελτίωση στην κατάσταση που επικρατεί στην Κάλυμνο.
Εμείς,τα μέλη την ομάδας του Kalymnians Voice ευχόμαστε στην νέα δημοτική αρχή και σε όλα τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν από 01/01/2011, μιας και οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερες.ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!