ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ!!!

Πριν την ώρα του κατήργησε το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ,που η θητεία του λήγει  στις 31 Δεκεμβρίου 2010, ο Πρόεδρος του κ. Σακελλάριος Ζερβός, προφανώς με τη συναίνεση του Δημάρχου Γ.Ρούσσου.

Η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν  προεκλογικά στις 7 Οκτωβρίου 2010 και έκτοτε δεν συνεδρίασε προφανώς εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα που δίνει  ο Δημοτικός Κώδικας .Άσχετα όμως αυτού υπήρχαν θέματα που επέβαλαν τη σύγκληση του ΔΣ ,όπως η ενημέρωση του Σώματος από το 18ήμερο Ταξίδι του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου στην Αμερική. Και βέβαια δικαιολογία ότι δήθεν ο όροφος του Πνευματικού  Κέντρου ,που χρησιμοποιείται ως Αίθουσα Συνεδριάσεων ανακαινίζεται, δεν μπορεί να πείσει ,αφού θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί έστω και προσωρινά, είτε η παλιά αίθουσα στο Δημαρχείο είτε ακόμη και η Αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Είναι λυπηρό να βλέπεις στο Δήμο Κω το ΔΣ να συνεδριάζει κανονικά ,στη Δήμο Ρόδου να γίνεται πανηγυρική αποχαιρετησήρια Συνεδρίαση και εδώ στην Κάλυμνο η απερχόμενη Δημοτική Αρχή να το καταργεί σιωπηρά.

Ας ελπίσουμε ,ότι έστω και την τελευταία στιγμή Δήμαρχος και Πρόεδρος ΔΣ δουν ξανά το θέμα και συγκαλέσουν το Σώμα  έστω και για μία αποχαιρετιστήρια συνεδρίαση.

πηγη: Νησιωτική Διαδρομη


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!