Συναντήσεις Μαχαιρίδη στην Κάλυμνο

Συναντήσεις με τον εν ενεργεία και εκλεγμένο δήμαρχο Καλύμνου, κυρίους Γιώργο Ρούσσο και Δημήτρη Διακομιχάλη, είχε σήμερα ο νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Μαχαιρίδης κατά την επίσκεψή του στο νησί.

Είχε επίσης διάλογο με τους εργαζομένους των υπηρεσιών για τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνει ο «Καλλικράτης» από τη νέα χρονιά.

Ο νομάρχης Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις με τον Καλύμνιο ομοσπονδιακό βουλευτή Καναδά Γιάννη Κάννη, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του κ. Μαχαιρίδη και της πρώτης περιφερειακής αρχής του Νοτίου Αιγαίου σε τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Κάννης είναι αντιπρόεδρος της μόνιμης Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Κοινοβουλίου.

Παράλληλα, ο νομάρχης συναντήθηκε με τον επίσης Καλύμνιο επιχειρηματία Μιχάλη Πατέλη που δραστηριοποιείται στο χώρο των υδροπλάνων, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα σχέδια, τα προβλήματα που αντιμετώπισε και την επιθυμία του να προσφέρει στο νησιωτικό μας χώρο.

Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Μαχαιρίδης με το Υπουργείο Μεταφορών επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας για δημιουργία υδατοδρομείων σε διάφορες περιοχές της χώρας.

«Οφείλουμε να παρακολουθούμε το θέμα και να περιμένουμε τις εξελίξεις που είναι μπροστά μας» τόνισε ο νομάρχης Δωδεκανήσου.

- http://www.rodoskallikratis.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!