Δελτίο Τύπου του Διακομιχάλη για την Συνέντευξη του ΧΥΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ"ΚΑΛΥΜΝΟΣ  13-12-2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Αναφορικά  με την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή το απόγευμα το δίδυμο Κρούσκου-Ρούσσου για το θέμα του ΧΥΤΑ  Καλύμνου, θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

 

1. Ο κ. Κρούσκος  για την ουσία του πορίσματος απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση  αναφορικά με τις αντιφάσεις, τις ανακρίβειες και τις παραλείψεις που υπάρχουν σ’ αυτό.

2. Δεν είχε το κουράγιο να εξηγήσει πώς, ενώ οι επιβλέποντες στη συνεδρίαση του υποτιθέμενου Δημοτικού Συμβουλίου το Γενάρη του 2010 δήλωναν ότι δεν υπάρχουν επιμετρήσεις, επειδή το έργο πληρώνεται κατ’ αποκοπή, τώρα ανακάλυψαν με εμπιστευτική αλληλογραφία, το Σεπτέμβρη του 2010, επιμετρήσεις που ο Επιθεωρητής χρησιμοποίησε, χωρίς έλεγχο.

3. Δεν απάντησαν στην πρόκλησή μας και τους καλούμε ακόμα και τώρα να απαντήσουν, γιατί αντάλλαξαν εμπιστευτικές επιστολές με τον  επιθεωρητή κ. Λούρμα,  προκειμένου να του διαβιβάσουν όψιμα τα όποια επιμετρητικά στοιχεία. Οι επιμετρήσεις ενός έργου αποτελούν άραγε κρατικό μυστικό και έπρεπε να διαβιβαστούν με εμπιστευτικό πρωτόκολλο; Γιατί τις κρατούν κρυφές μέχρι και σήμερα; Τί θέλουν άραγε να κρύψουν;

4. Όσον αφορά τον κ. Επιθεωρητή, με αυτόν θα ασχοληθούμε την κατάλληλη στιγμή, γιατί, δυστυχώς, αντί να διασφαλίσει τα χρήματα του Δημοσίου, συσκότισε την υπόθεση.

 

Εμείς είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στην λειτουργία της ελληνικής δικαιοσύνης.

Δεν έχουμε όμως το δικαίωμα να κοιτούμε το παρελθόν και τις πρακτικές του. Μένουμε προσηλωμένοι στον σκοπό μας,  που είναι ο αγώνας, για να περάσει μπροστά η Κάλυμνος, να ξεφύγει από την μιζέρια των τελευταίων οκτώ χρόνων, να ξεφύγει από τους σφικτούς εναγκαλισμούς εργολάβων  και επιτέλους το νησί να τραβήξει το δρόμο της νοικοκυροσύνης, της ανάπτυξης και της προόδου, διαδικασίες που ο  νεοεκλεγείς Δήμαρχος ξεκίνησε άμεσα με διαδοχικές συναντήσεις στην Αθήνα.

 

Από το γραφείο τύπου της παράταξης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!