Προσχωρήσεις και συνεργασία με την παράταξη του Δ. Διακομιχάλη

  Ιδιαίτερα ενοχλημένοι και λιγότερα προβληματισμένοι μοιάζουν να ειναι ορισμένοι με τα αίτια για τ' ότι πριν κλείσει ένας μήνας από τις δημοτικές εκλογές της 7ης και 14ης Νοεμβρίου, παρουσιάζεται ένα σημαντικό κύμα προσχωρήσεων στην παράταξη του νεοεκλεγέντος δημάρχου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη.  

 

Για μας είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρξει προσχώρηση στην παράταξη Διακομιχάλη από διάφορες άλλεςπαρατάξεις, βλέποντας την δυναμική που έχει αναπτύξει η παράταξη αυτή και η ικανότητα του Διακομιχάλη να βρίσκει λύσεις σε προβλήματα στα οποία ο κύριος Ρούσσος απλά έστελνε μια επιστολή διαμαρτυρίες με ωραία λογάκια και μετά σήκωνε τα χέρια ψηλά αδυνατώντας να βρει τελικά λύση και απλά να μετατοπίζει στην καλύτερη περίπτωση τις ευθύνες.

Επίσης λογικό θεωρούμε την συνεργασία με την παράταξη του κ. Διακομιχάλη μετά από την τηλεοπτική εμφάνιση πριν λίγες μέρες του Μανόλη Μακρυλλού, πρώην πρόεδρο της Τ.Ο. της ΝΔ σε τοπικό κανάλι όπου προέκυψε και τηλεφωνικό παρέμβαση του Δημήτρη Διακομιχάλη καλώντας τον  σε συνεργασία. Και είμαστε βέβαιοι ότι για το καλό του νησιού μας ο κύριος Μακρουλός θα δεχτεί. Εξάλλου να μην ξεχνάμε ότι το βαρύ πυροβολικό της Τ.Ο. της ΝΔ είναι ήδη στην παράταξη του Δ. Διακομιχάλη.

Θεωρούμε επίσης φυσιολογικό να υπάρξουν διαρροές από την παράταξη του κυρίου Γαλουζή προς την παράταξη του κ. Διακομιχάλη. Φάνηκε πως η παράταξη του κυρίου Γαλουζή υστερεί σε δυναμική και θεωρούμε ότι οι συνεντεύξεις που έχουν δοθεί από ορισμένα στελέχη της παράταξης του, μόνο συνεργασία για το καλό του νησιού δεν εκφράζουν. Από την πρώτη στιγμή αυτή η παράταξη έμοιαζε να έχει πολλά «κεφάλια», κατι σαν την Λερναία Υδρα έμοιζε, με αποτέλεσμα το κάθε κεφάλι να θέλει να παίρνει τις δικές του αποφάσεις και να τραβάει την δική του πορεία. Οι υποψήφιοι που δεν εκλέχτηκαν λοιπόν βλέποντας μια τέτοια εσωπαραταξιακή διαμάχη ήδη άρχισαν να ψάχνουν για την έξοδο κινδύνου.

Ασφαλώς το κύμα προσχωρήσεων δεν σταματάει εδώ και ενδέχεται τις επόμενες μέρες να δούμε από την ακυβέρνητη παράταξη του κυρίου Ρούσσου «λόγο απουσίας του αρχηγού στο εξωτερικό για λόγους ξεχολοσκάσματος» να προσχωρούν στην παράταξη του κ. Διακομιχάλη ή έστω κάποιες νέες συνεργασίες  «για το καλό της Καλύμνου». Προτάσεις γνωρίζουμε ότι έχουν γίνει και θα γίνου κι’ άλλες.

Ελπίζουμε πώς όλο αυτό το παραταξιακό σούρτα-φέρτα να  είναι πράγματι επειδή οι πολιτικοί μας έχουν δεχτεί ότι οι εκλογές τελείωσαν και πως τώρα πρέπει όλοι να δουλέψουμε μαζί για να βγάλουμε την Κάλυμνο από το βούρκο! Ο καλύτερος τρόπος φυσικά είναι να πλαισιωθεί και να στηριχτεί αυτός που ο κόσμος θεωρεί πιο ικανό και τον οποίο υπερψήφισε, με από ότι καλύτερο έχει να προσφέρει το νησί μας από στελέχη όλων των παρατάξεων και κομμάτων.

Καλώς ήλθατε στον κόσμο του Καλλικράτη όπου κανένας δεν περισσεύει αλλά και που δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε αντιπολιτεύσεις μόνο για να κάνουν αντιπολίτευση και να δικαιολογούν την παρουσία τους ως τις επόμενες εκλογές όπου θα ξανάδιεκδικήσουν καρέκλα.

Είναι καιρός να πάμε παρακάτω…


 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!