Σάκης Ζερβός για την ήττα: Είχαμε δέσει το γάιδαρο μας...σε μαρούλι! Βρεθήκαμε ως μωρές παρθένες...

Αποκαλυπτικός ήταν σήμερα το πρωί στην ΕΡΑ Ρόδου ο πρόεδρος του δ.σ Καλυμνίων και στενός συνεργάτης του απερχόμενου δημάρχου Γιώργου Ρούσσου για τα αίτια της ήττας του συνδυασμού που ηγείτο ο νυν δήμαρχος.

" Δεν το περιμέναμε. Τώρα αρχίζουμε και το χωνεύουμε. Θεωρούσαμε ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω αλλά γυρίζει όπως φαίνεται...Είχαμε δέσει το γάιδαρο μας ...σε μαρούλι! Από την μια υποσχεσιολογία του Διακομιχάλη για δουλειά σε όλους τους Καλύμνιους και από την άλλη οι δικές μας λάθος εκτιμήσεις ότι κύριος αντίπαλος μας ήταν ο νέος ο Γαλλουζής και όχι ο παλιός ο Διακομιχάλης. Βρεθήκαμε ως μωρές παρθένες..."

-verena


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!