15θημερο πληρωμένο ταξίδι στην Αμερική ... Ρούσσος και Χριστοδούλου

Την 21-11-2010 αναχωρεί για την Νέα Υόρκη ο απερχόμενος Δήμαρχος Γ. Ρούσσος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Φίλιππα Χριστοδούλου. Θα παραμείνουν στην εκεί έως της 8 Δεκεμβρίου  που είναι προγραμματισμένη η επιστροφή τους.

Δηλαδή θα πάνε διακοπές για καμία 15αρια μέρες στην  Αμερική λίγες μέρες πριν παραδώσουν το Δήμο! Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε ότι το ταξίδι αυτό κανονίστηκε εσκεμμένα τώρα. Είχε κανονιστεί πριν από αρκετό καιρό στα πλαίσια των επαφών του Δήμου με τους ομογενείς μας στην Αμερική.

Σε τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή την στιγμή να κάνει το ταξίδι αυτό ο απερχόμενος Δήμαρχος και ένας Αντιδήμαρχος που δεν κατάφερε καν να επανεκλεγεί, δεν γνωρίζουμε! Αφού η νέα Δημοτική Αρχή είναι σίγουρο ότι θα εφαρμόσει μια δική της τακτική σε ότι αφορά τις σχέσεις της με την ομογένεια. Πιστεύουμε ότι λογικότερο θα ήταν, το ταξίδι αυτό να το κάνανε ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος και ένα από τα κορυφαία στελέχη της νέας Δημοτικής Αρχής. Αλλά φαίνεται πώς το 15 μέρες πληρωμένες διακοπές στην Αμερική είναι ιδιαίτερα δελεαστικό …

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!