ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝ. Γ. ΜΟΥΣΕΛΛΗΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, Τώρα που έχει καταλαγιάσει ο απόηχος των εκλογών, απευθύνομαι σε όλους εσάς θέλοντας να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συμπαράστασή σας και τη μεγάλη αποδοχή εκ μέρους σας της υποψηφιότητάς μου.

Η συγκινητική στήριξή σας αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό για την εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος, στέλνοντας παράλληλα και ένα δυνατό μήνυμα για ουσιαστική ανανέωση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
Το μέγεθος της ευθύνης μου απέναντί σας είναι μέγιστο και θα το τιμήσω με σεβασμό και πολλή δουλειά, γιατί γνωρίζω καλά ότι όλοι σας κινείστε με αισθήματα ειλικρινούς εκτίμησης. Τόσο ο συνδυασμός μας με επικεφαλής τον Γιώργο Ρούσσο, όσο και εγώ δώσαμε μια έντιμη και καθαρή μάχη στην βάση της ειλικρινείας και της αλήθειας. Όμως ο αγώνας μας ενάντια στης υποσχεσιολογία ήταν άνισος. Σεβόμαστε το αποτέλεσμα και την απόφαση του Καλυμνιακού λαού που μας ορίζει ως αξιωματική αντιπολίτευση και δηλώνουμε έτοιμοι για άσκηση του ελεγκτικού μας έργου. Τέλος ,ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου και όλους τους εθελοντές και τις εθελόντριες που με στήριξαν ταυτιζόμενοι με το κοινό όραμα και στόχο μας για το καλό του νησιού μας. Μανώλης Γεωρ. Μουσελλής

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!