Μόνο μια γυναίκα στο νέο δημοτικό συμβούλιο; Γιατί να συμβαίνει αυτό;

Οι εκλογές πάει, πέρασαν στην ιστορία της Καλύμνου. Νέος δήμαρχος εκλέχτηκε ο Δημήτρης Διακομιχάλης οπότε από την νέα χρονιά θα έχουμε αλλαγή προσώπων και νέα σύνθεση στο δημοτικό συμβούλιο. 

 

Κάτι όμως διαφορετικό παρατηρείται σε αυτό το νέο δημοτικό συμβούλιο. Η ελάχιστη συμμετοχή γυναικών. Μόνο μια γυναίκα τιμήθηκε από τους ψηφοφόρους και εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος. Η κυρία Σεμίραμις Ψαρομπά.

Εδώ βεβαίως δημιουργείται η απορία. Γιατί οι γυναίκες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν είχαν την υποστήριξη του κόσμου; Όλες οι γυναίκες που κλήθηκαν από τις διάφορες παρατάξεις είχαν και έχουν κάτι να δώσουν. Αλλά τι ήταν αυτό και δεν κέρδισαν την προτίμηση του κόσμου; Τουλάχιστον οι γυναίκες ψηφοφόροι θα έπρεπε να δώσουν την μια τους ψήφο σε μια γυναίκα. Και υπήρχαν άξιες σε όλους τους συνδυασμούς. 

Άλλωστε οι γυναίκες αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και θα έπρεπε να είχαν πιο πολλές αντιπροσώπους στην πολιτική ζωή κάθε τόπου.

Ας ελπίσουμε στις επόμενες εκλογές να γίνει η αλλαγή και να υπάρχουν πιο πολλές γυναίκες στην πολιτική ζωή της Καλύμνου.

- Πόπη Μαμουζέλλου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!