Η ιστορική πολιτική δήλωση...

Ξεκινώντας θα πρέπει να ξεκαθαρίσω την θέση μου, δεν ψήφισα σε αυτές τις εκλογές, ούτε φυσικά έχω σκοπό να ψηφίσω την επόμενη εβδομάδα, το βρίσκω κοροϊδία, το να ψηφίσω είναι μια πράξη χωρίς ορατό αποτέλεσμα. Συνεχίζοντας θα πρέπει να πω πως ουδέποτε υποστήριξα ούτε φυσικά και υποστηρίζω κάποιον από τους υποψηφίους δημάρχους του νησιού μας, ο λόγος φυσικά δεν είναι προσωπικός αλλά πολιτικός.


Η πολιτική που ασπάζομαι δεν έχει χρώμα , δεν έχει συμφέροντα. Η πολιτική που ονειρεύομαι καρτερικά είναι αυτή της λαοκρατίας, δεν αποδέχομαι τον κοινοβουλευτισμό (εκπροσώπηση), είμαι υπέρ της άμεσης δημοκρατίας, υπέρ ενός πολιτεύματος  που προωθεί τη συμμετοχή του λαού στην λήψη αποφάσεων και όχι οι αποφάσεις για τον λαό να παίρνονται από ΄΄σάπιους΄΄ πολιτικούς  δήθεν για το καλό του λαού και που σχεδόν πάντοτε είναι επιζήμιες για τον λαό, το νησί και γενικότερα για την χώρα μας .

Η ζωή, μου έχει προσφέρει  αρκετά μαθήματα ένα από αυτά λοιπόν είναι να σκέπτομαι πριν μιλήσω..να ξέρω τι θα πω, πως θα το πω...γιατί πολύ απλά όταν βγει από το στόμα μου είναι πλέον πολύ αργά για να επιστρέψει πίσω...


Ένας πραγματικός πολιτικός ηγέτης ξεχωρίζει όχι μονάχα όταν κερδίζει τις μάχες αλλά και όταν τις χάνει...δυστυχώς όμως όπως μαθαίνω ο κ.32,24% δεν γνωρίζει να χάνει, και προσωπικά νιώθω και αισθάνομαι προσβεβλημένος από την ιστορική πολιτική δήλωση του.΄΄Η Κάλυμνος έχασε την αξιοπρέπεια της ψηφίζοντας Δ.Διακομιχάλη ΄΄


Η Κάλυμνος και ο Καλυμνιακός λαός αγαπητέ κ.32,24% ήταν, είναι και θα είναι αξιοπρεπέστατος, σε αντίθεση από τον οποιοδήποτε τυχοδιώκτη πολιτικό που θα ψηφίσει σε αυτές τις εκλογές και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση του μέλλοντος.


Η αξιοπρέπεια αυτού του λαού ήταν ξεκάθαρη όλα αυτά τα χρόνια που αξιοπρεπέστατα άντεξε την πολιτική σας ανικανότητα , μιας πολιτικής αυταρχικής σε αρκετές περιπτώσεις, ενάντια στον λαό ,την γνώμη και την θέληση του. Η αξιοπρέπεια βρισκόταν στο προσκεφάλι του Καλύμνικου λαού και της Καλύμνου όλα αυτά τα χρόνια που η πολιτική σας γύρισε το νησί σε εποχές του παρελθόντος, η αξιοπρέπεια του λαού της Καλύμνου ήταν αυτή που τον εμπόδισε να προβεί σε πορείες διαμαρτυρίας κατά της πολιτικής σας και κατά των προβλημάτων που εσείς με την πολιτική της αφασίας σας δημιουργήσατε, προβλήματα που δεν είχατε τα πολιτικά κότσια να επιλύσετε.


Προβλήματα που προκάλεσαν την ερήμωση και εγκατάλειψη του νησιού μας. Προβλήματα που δεν βρήκαν λύση οκτώ χρόνια που εσείς ήσασταν δήμαρχος και που δημιούργησαν στον λαό οικονομικά προβλήματα, και όχι μόνο. Επιγραμματικά αναφέρω μερικά..Ακτοπλοϊκό, κυκλοφοριακό, ανεργία, έξαρση των ναρκωτικών, τουρισμός, περιβαλλοντολογικό, οδικό δίκτυο, κοινωνική πολιτική, εγκληματικότητα...και άλλα πολλά.


Αυτή η γαμημένη αξιοπρέπεια είναι που μας έκανε να μεταναστεύσουμε σε άλλες χώρες και τόπους έτσι ώστε να βρούμε ένα μεροκάματο, ένα μεροκάματο που εσείς δεν μπορέσατε οκτώ χρόνια να μας δώσετε...


Άρα αν κάποιος έχασε την αξιοπρέπεια του δεν είναι η Κάλυμνος αλλά φυσικά ούτε και ο λαός της...αλλά εσείς κ.32,24% ,λόγο του ότι δεν προσπαθήσατε και δεν κάνατε ότι ήταν δυνατόν να γίνει έτσι ώστε να δούμε την Κάλυμνο καλύτερη , ομορφότερη και ανταγωνιστικότερη και φυσικά την δική μας καθημερινότητα καλύτερη και ελπιδοφόρα για τα παιδιά μας. Χάσατε την αξιοπρέπεια σας απέναντι σε έναν λαό που σας είχε εμπιστευτεί για δεύτερη φορά με αυτήν την άστοχη δήλωση σας...Δεν είμαι άξιος να γνωρίζω το αν ΄΄η πίκρα φέρνει βαριές κουβέντες΄΄ ,λόγο όμως του ότι είμαι Καλύμνιος όπως χιλιάδες συμπολίτες μου και ζω σε αυτό το νησί, τότε τολμώ να πω πως είμαι η Κάλυμνος, έτσι λοιπόν απαιτώ να πείτε το Τετέλεσται στην πολιτική σκηνή του τόπου ζητώντας δημόσια συγγνώμη για την άστοχη δήλωση σας.


Όσο για τον κ. 41,4% ο λαός δεν ξεχνά. Αρκετές ήταν οι προεκλογικές εξαγγελίες σας, ας ελπίσουμε πως θα υλοποιήσετε τα μισά από όσα υποσχεθήκατε...Ας ελπίσουμε πως θα βοηθήσετε τον φοίνικα να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Ας ελπίσουμε πως αν και εφόσον πείτε το νε νικήσαμεν να βρείτε την μυστική φόρμουλα , την φόρμουλα μέσο της οποίας η φωνή του λαού θα είναι παρούσα στις όποιες αποφάσεις θα παρθούν για το καλό του νησιού δηλαδή του εαυτού του, εύχομαι μέσο της φόρμουλας σας να δημιουργηθει ο Εκφραστής του λαού, αυτός ο λαϊκός ηγέτης που μέσο του λαϊκισμού (ποπουλισμού όπως είχα γράψει κατά το παρελθόν) θα λειτουργεί τόσο ως δέκτης των επιταγών των πολιτών του  όσο και ως πομπός της ενότητας και της κοινής πορείας του νησιού μας...


Τέλος για τον κ. 26,36% ... ο αγώνας είναι ιερός και πρέπει να συνεχιστεί όπως είχε πει και μια ιστορική φυσιογνωμία ...Hasta la victoria siempre!


Ολοκληρώνοντας θα προσθέσω πως το νησί μας βρίσκεται σε ένα κομβικό χρονικό σημείο ,σε ένα σημείο που θα πρέπει τα πολιτικά λαμόγια του τόπου επιτέλους να ρίξουν νερό στο κρασί τους, να κάνουν πέρα τα προσωπικά οφέλη, να διώξουν μακριά τους πειρασμούς της ανομίας,  βρισκόμαστε σε ένα σημείο που θα πρέπει ανεξάρτητα με το ποιος θα είναι ο νικητής της άλλης εβδομάδας, ο ανατέλλων ήλιος της επόμενης ημέρας να φέρει μια νέα εποχή για το νησί μας, μια εποχή πολιτικής συσπείρωσης, μια πολιτική ενότητας, το χει ανάγκη ο αξιοπρεπής λαός μας όπως και εσείς οι ίδιοι, τα παιδιά μας και τα παιδιά σας.


Είναι γνωστόν πλέον πως η Κάλυμνος απέκτησε μετά από πάρα πολλά χρόνια Καλύμνιο βουλευτή, έναν αξιοπρεπή Καλύμνιο πατριώτη που θέλω να πιστεύω πως μέσο αυτού η φωνή της Καλύμνου θα ακουστεί πιο δυνατή και ξεκάθαρη από ποτέ.Είναι λοιπόν απαραίτητη η πολιτική συσπείρωση προς όφελος του Καλυμνιακού λαού, είναι απαραίτητη αυτή η πολιτική συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων που μαστίζουν τον τόπο μας.


Οι καιροί επιτάσσουν ως αναγκαία αυτήν την συνεργασία έτσι ώστε να κτίσουμε το μέλλον του νησιού μας και των παιδιών μας...


- Aprilia Dorsoduro


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!