Ανακοίνωση του Γ. Ρούσσου διασκεδάζει τις αρνητικές εντυπώσεις

Τις αρνητικές εντυπώσεις επιχειρεί να διασκεδάσει ο Δήμαρχος Καλύμνου Γ. Ρούσσος, μετά τις ατυχείς δηλώσεις του το βράδυ της Κυριακής (δείτε το VIDEO) με τη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος περί χαμένης(;) "αξιοπρέπειας κλπ της Καλύμνου" εάν δεν ψηφιστεί από τους Καλύμνιους στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, αφαιρώντας από το μήνυμα του που ακολουθεί την επίμαχη φράση. Ο κ. Ρούσσος αναφέριει:

9-11-2010_2-59-09_

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι απομαγνητοφωνημένες -on camera από την kalymnianvoice.gr- δηλώσεις του Γιώργου Ρούσσου

Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ

Τον έχουμε για δεύτερη Κυριακή. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να δεχθούμε ότι η πρόβλεψη μας ότι δεν θα υποκύψει, η μάζα εκείνη, εις βάρος εκείνων των Καλυμνίων συμπατριωτών. Και δεν θα πιστέψει, τις ψεύτικες υποσχέσεις, προς το παρόν δεν έχει επαληθευτεί. Μία σημαντική παρατήρηση, που μας αφορά όλους, στον αγώνα προς τη δεύτερη Κυριακή.
Είναι ότι πάνω από 1500 Καλύμνιοι, εκτός Καλύμνου, δεν ήρθαν να ψηφίσουν. Σήμερα, λοιπόν παίρνουμε μία μεγάλη ακόμα απόφαση. Συνεχίζουμε αυτόν τον αγώνα.
Δεν πρέπει να πιστέψουμε, ούτε να δεχθούμε, ότι η Κάλυμνος μπορεί να πέσει ξανά στην υπανάπτυξη, ότι η Κάλυμνος μπορεί τελικά να χάσει την αξιοπρέπεια της.
Πρέπει εμείς να αγωνιστούμε για αυτό και να πείσουμε με όλους τους δυνατούς, τίμιους και αξιοπρεπείς τρόπους . Σας καλώ, λοιπόν σε αυτό τον αγώνα, την εβδομάδα που έρχεται

Θα πρέπει να μιλήσουμε με αυτούς τους συμπατριώτες. Να τους πείσουμε, ότι αυτά που τους τάζουν είναι ψεύτικα. Με τίποτα δεν θα δώσουμε, ψυγεία και πλυντήρια, με τίποτα δεν θα δώσουμε μακαρόνια και ρύζια. Με τίποτα δεν θα δώσουμε τίποτα. Θα τους ξανά καταθέσουμε την αλήθεια μας και την ψυχή μας. Και θα τους πείσουμε συμπατριώτες..
Αλλά πρέπει πρώτα να πείσουμε ο κάθε ένας τον εαυτό του. Για να αποφασίσει ότι αυτές τις επτά μέρες, πρέπει να δώσει κάθε μονάδα του ευατού του. Πρέπει να ξοδέψει ότι μπορεί από την τσέπη του. Πρέπει να έρθει ο κόσμος που δεν ήρθε. Πρέπει να σταματήσουν οι ευκολίες, οι συγγένειες και όλα τα σκηνικά. Ο αγώνας αυτός οφείλει να γλυτώσει την Κάλυμνο. Οφείλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Είναι αγώνας ζωής για το νησί, είναι αγώνας ζωής για τα παιδιά μας. Σας καλώ σε αυτό τον αγώνα και εγώ το πιστεύω. Το πιστεύω, το πίστευω. Θα νικήσουμε την επόμενη Κυριακή.

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ

Μετά από την ανακοίνωση, πάνω από τα μισά εκλογικά τμήματα, μαθηματικώς έχει σταθεροποιηθεί πλέον το αποτέλεσμα. Θα παίξει λίγο πάνω, λίγο κάτω. Η διαφορά μας, κυμαίνεται από 10 έως 12 μονάδες, από τον κ. Διακομιχάλη, γύρω στο 40 με 42 εκείνος, γύρω στο 30 με 32 εμείς, γύρω στο 26 με 27 ο κ. Γαλουζής.
Αυτό βγάζει ένα πρώτο μέγιστο πολιτικό συμπέρασμα. Η Κάλυμνος, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, πείστηκε από τα ψέματα, τις ψεύτικες υποσχέσεις και τις κοροϊδίες του κ. Διακομιχάλη. Αυτό δεν μας βγάζει τις ευθύνες από πάνω μας, είναι τεράστια η ευθύνη δική μας, γιατί δεν βρήκαμε τον τρόπο τελικά, να πείσουμε αυτό τον φτωχό, απλό συμπολίτη μας, που ψάχνει το μεροκάματο, να τον πείσουμε ότι τον κοροϊδεύουνε. Οφείλουμε να το καταφέρουμε, στην υπόλοιπη, στην επόμενη εβδομάδα αυτή.
Δεύτερον : Υπήρξαν πάρα πολλοί συμπατριώτες μας, με βάση τα αποτελέσματα και την ανάλυση τους μπορούμε να το ξέρουμε αυτό, άνω των 1500, οι οποίοι παραδοσιακά έρχονται και  ψηφίζουν στην Κάλυμνο και είναι από Αθήνα, Ρόδο και λοιπά, που τώρα δεν ήρθαν. Αυτό είναι εντελώς εις βάρος μας, διότι αυτός ακριβώς, αυτή ακριβώς η ομάδα του πλυθησμού μας, είναι αυτή που μπορεί ψύχραιμα να κρίνει Καλύμνιοι, 100%. Απαλλαγμένοι, από τις γκρίνιες και τις μιζέριες τις τοπικές, μπορεί ψύχραιμα να κρίνει και να μας ψηφίζει κατά συντριπτική πλειοψηφία.
Τρίτη αιτία, ειναι ότι κάναμε λάθος στρατηγική και αυτό το χρεώνομαι εγώ αποκλειστικά. Βέβαια, οφείλει να αποδειχθεί στο τέλος. Εάν νικήσουμε, θα έχει νικήσει η επιλογή μου. Εάν χάσουμε, θα έχει χάσει η επιλογή μου. Θεώρησα, αδύνατον, να μπορεί η Κάλυμνος να γυρίσει τόσο πίσω. Δεν περίμενα με τίποτα τον κ. Διακομιχάλη στο 40 με 42%.Κάναμε έναν αγώνα κλεισίματος και επούλωσης των πληγών του παρελθόντος, θεωρώντας ότι αυτό ήταν και ένα καλό τέλος για τον κ. Διακομιχάλη. Δυστηχώς δεν βγήκε έτσι.
Και αυτό είναι δική μου αποκλειστική ευθύνη. Δεν θα συνεχίσουμε σε αυτήν την δεύτερη βδομάδα, με τρόπους μη αξιοπρεπείς. Με βάση την αξιοπρέπεια μας, με βάση την πεποίθηση μας ότι μια ζωή αγωνιζόμαστε για το σωστό, το τίμιο και το αληθινό, θα εντείνουμε τις προσπάθειες. Και καλώ, όλους τους Καλύμνιους και τις Καλυμνιές που μας στήριξαν, αλλά και όλους αυτούς που δεν πήγαν να ψηφίσουν ή δεν ήρθαν να ψηφίσουν.
Πρώτον, να εντείνουν και αυτοί μαζί μας, όλες τους τις προσπάθειες. Δεύτερον, επειδή δεν έχουμε λεφτά, δεν είμαστε διαπλεκόμενοι, δεν μας δίνει κανένας για να κουβαλάμε κόσμο,καλώ τον κάθε Καλύμνιο, από το υστέρημα του να βοηθήσει έναν άλλο Καλύμνιο να έρθει να ψηφίσει. Είναι αγώνας της Καλύμνου, για να μπορεί να είναι Κάλυμνος,
Εάν, εμείς δεν κερδίσουμε την επόμενη Κυριακή, τότε πολύ λυπάμαι, θα πάψει να είναι Κάλυμνος. Θα γίνει κάτι άλλο και φυσικά θα έχει λάβει τις ευθύνες του ο Καλυμνιακός λαός.Ευθαρσώς, λέμε ότι μία επιλογή Διακομιχάλη στη Δημαρχία, θα σημαδέψει την ιστορία του Καλυμνιακού λαού, ως μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του, ως μία μαύρη στιγμή και φυσικά θα το σεβαστούμε, εάν αυτό αποφασίσει ο κόσμος. Οφείλει η πλειοψηφία του Καλυμνιακού λαού, να ξεχάσει τις όποιες πικρίες. Να ξεχάσει τις όποιες τσαντίλες. Να ξεχάσει τις όποιες μικρολεπτομέρειες, να δει τα σπουδαία και τα μεγάλα και να στηρίξει ξανά την παράταξη μας για μία άλλη τετραετία, της σύνθεσης και της συνεργασίας. Εμείς, ρίξαμε το γάντι της συμφιλίωσης. Ελπίζουμε ότι θα το κερδίσουμε, θα κερδίσουμε τον αγώνα, θα σηκώσουν το γάντι και οι άλλοι και θα προχωρήσουμε την Κάλυμνο παρακάτω.
Με αυτή τη δύναμη, με αυτή την πεποίθηση συνεχίζουμε. Δεν υπάρχει ισχυρότερη δύναμη, από το να νιώθεις ότι είσαι σωστός. Και για αυτό συνεχίζουμε με αυτή τη δύναμη.

-www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!