ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ

Σήμερα ο Καλυμνιακός λαός μας έδωσε την αρχική εντολή να τον υπηρετήσουμε. Απομένει η τυπική διαδικασία της ερχόμενης Κυριακής, για να επισφραγιστεί το θέλημά του. Το βάρος αυτής της εντολής είναι τεράστιο. Έχουμε συναίσθηση της ευθύνης και είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας.

Ευθύς εξ αρχής θέλω να επισημάνω ότι σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχει μόνο η ελπίδα, η ελπίδα για μια Κάλυμνο που θα φύγει μπροστά. Η ελπίδα για μια Κάλυμνο υπερήφανη. Η ελπίδα για μια Κάλυμνο που παύει να είναι ο φτωχός συγγενής της Δωδεκανήσου. Η Κάλυμνος δίνει εντολή στην παράταξή μας για ανάπτυξη. Με την εντολή αυτή, επιβεβαιώνεται η αποδοχή των προτάσεων και των δεσμεύσεών μας για την έξοδο της Καλύμνου από την κρίση. Αυτήν την εντολή οφείλουμε να την κάνουμε πράξη.
Καλώ τον Γιάννη Γαλουζή, τον οποίο θέλω να συγχαρώ από καρδιάς, γιατί τον ψήφισε ένα μεγάλο ποσοστό του καλυμνιακού λαού, παρά το ότι ήταν η πρώτη κάθοδός του ως επικεφαλής συνδυασμού και του λέω ότι η Κάλυμνος μας έχει όλους ανάγκη. Αφήνουμε πίσω αυτά που μας χώρισαν προεκλογικά και κρατάμε αυτά που μας ενώνουν για το μέλλον. Το ίδιο θα πράξω και την ερχόμενη Κυριακή το βράδυ μετά το οριστικό αποτέλεσμα .
Θα ζητήσω και από τον Γιώργο τον Ρούσσο, όλοι μαζί χωρίς τις έχθρες του παρελθόντος, χωρίς ρεβανσισμούς και εκδίκηση, με πολιτισμό και αγάπη για τον τόπο μας, να πάμε την Κάλυμνό μας μπροστά.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπατριώτες μου για την εμπιστοσύνη τους σε μένα και τους συνεργάτες μου. Δεσμεύομαι για μια ακόμη φορά, ότι με τη βοήθεια του Θεού όσα εξαγγείλαμε και για τα οποία δεσμευτήκαμε προεκλογικά, θα υλοποιηθούν μέχρι κεραίας. Δεσμεύομαι στον καλυμνιακό λαό, ότι η ενισχυμένη εντολή του την επόμενη Κυριακή θα είναι το θεμέλιο της ανάπτυξης της Καλύμνου.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Δημήτρης Διακομιχάλης
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλυμνίων


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2020 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!