Απάντηση στις χαμηλού επιπέδου δηλώσεις του κ. Ρούσσου

Κοιτάξτε να δείτε πώς τα φέρνει η τύχη τα πράγματα. Για ακόμα μια φορά βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να αναλύσω και να σχολιάσω ακόμα ένα άχαρο μονόλογο του κυρίου Ρούσσου που ακροβατεί στα όρια τις παράνοιας.

Μας είπατε κύριε Ρούσσο πώς το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής βγάζει ένα πρώτο μέγιστο πολιτικό συμπέρασμα…Η Κάλυμνος κατά ένα μεγάλο ποσοστό πείστηκε από τα ψέματα, ψεύτικες υποσχέσεις και τις κοροϊδίες του κυρίου Διακομιχάλη.

Θα μπορούσε κάποιος να συμπεράνει ότι απλά ένα μεγάλο μέρος του κόσμος πείστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν βγαίνουν επιβαρυντικά πορίσματα που φέρνουν σε δύσκολη θέση την Δημοτική Αρχή. Θα μπορούσε κάποιος που βαρέθηκε 8 χρόνια να περιμένει να τσιμεντωθει κάποιος δημοτικός δρόμος που ανοίχτηκε επί Διακομιχάλη ενώ βλέπει τον Δήμο να πληρώνει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να ανοίγειi ιδιωτικούς δρόμους η ακόμα και να ασφαλτοστρώνει ιδιωτικούς δρόμους. Όσο για την κοροϊδία … μεγαλύτερη κοροϊδία από τα ψέματα ορισμένων Δημοτικών Συμβούλων σας σε τοπικά κανάλια δεν νομίζω πως υπάρχει. Η ψεύτική εικόνα που προσπαθούν να προβάλουν μια σχεδόν τέλειας Κάλυμνο χωρίς προβλήματα.

Είπατε πως είναι τεράστια η ευθύνη σας γιατί δεν βρήκαν τον τρόπο να πείσουμε το «φτωχό, απλό» συμπολίτη μας που ψάχνει το μεροκάματο ότι τον κοροϊδεύουν.

Είδατε τελικά, μπορεί ο πολίτης ν είναι φτωχός και απλός αλλά σίγουρα δεν είναι ηλίθιος που θεωρήσατε ορισμένοι και πρώτος απ’ όλους εσείς κύριε Ρούσσο. Αν και σας προειδοποιήσαμε για αυτό αρκετές φορές στο παρελθόν, εσείς μας απαξιώνατε. Τώρα απλά πληρώνετε το τίμημα.

Είπατε πως υπήρχαν άνω των 1500 συμπατριωτών μας οι οποίοι παραδοσιακά έρχονται και ψηφίζουν στην Κάλυμνο και είναι από Αθήνα, Ρόδο κλπ που τώρα δεν ήρθαν και πως αυτό είναι εντελώς εις βάρος σας γιατί αυτή είναι η ομάδα του πληθυσμού μας που μπορεί ψύχραιμα να κρίνει. Καλύμνιοι 100% απαλλαγμένοι από τις γκρίνιες και τις μιζέριες τις τοπικές μπορεί ψύχραιμα να σας κρίνει και μας ψηφίζει κατά συντριπτική πλειοψηφία.

Πιστεύαμε πώς με την στατιστική είχατε μια πολύ καλύτερη σχέση. Εάν πάρεις τυχαία 1500 Καλύμνιους και τους πεις να ψηφήσουν αυτή την στιγμή να είσαστε βέβαιος πως οι ψήφοι τους θα κατανεμόταν κατά τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή ο πρώτος θα πάρει τους περισσότερους. Αν όμως φέρεις ένα καράβι από «δικούς σας» ψηφοφόρους μονάχα όπως προτείνει ο «εργολαβικός» κύκλος  τότε συζητάμε για άλλα πράγματα που παραπέμπουν σε καταστάσεις πολύ πιο επικίνδυνες.  Μήπως να φέρει και ο κύριος Διακομιχάλης καμιά δεκαριά καραβιές με όλους αυτούς που διώξατε από το νησί με το κάκιστο χειρισμό σας των σοβαρών προβλημάτων  του νησιού; Τότε να βλέπατε αποτέλεσμα!!

Θεώρησε αδύνατον να μπορεί η Κάλυμνος να γυρίσει τόσο πίσω.

Τώρα δηλαδή κύριε Ρούσσο πήγαμε μπροστά; Τελικά εσεις που ακριβώς ζείτε; Έχετε καθόλου επαφή με την πραγματικότητα;

Επειδή δεν έχουνε λεφτά…δεν είναι διαπλεκόμενοι … δεν τους δίνει κανένας για να κουβαλάνε κόσμο…καλεί το κάθε Καλύμνιο από το υστέρημα του να βοηθήσει ένα άλλο Καλύμνιο να έρθει να ψηφίσει.

Τελικά με τις δηλώσεις αυτές απλά αποδείξατε πως δεν έχετε ίχνος αξιοπρέπειας πάνω σας. Άραγε αυτό το ζητιανιλίκη εκφράζει όλη σας την παράταξη ή είναι δικό σας προνόμιο να έχετε τέτοιες ιδέες και συνήθειες;  Μην στεναχωριέστε μάθαμε και για την προσπάθεια που γίνεται να έρθουν ακόμα και από την Αμερική να ψηφίσουν οπότε αφήστε τα ψέματα και το άθλιο θεατρικό ρόλο του φτωχού. Αν ψήφιζαν και οι νεκροί είμαι σίγουρος ότι θα παίρνατε και από εκεί μερικούς ψήφους.

Επίσης μετά από τόσα Σκάνδαλα θέλετε να πείσετε ποιους ότι δεν είστε διαπλεκόμενοι; Ας μην υποτιμάτε τόσο την νοημοσύνη του Καλυμνιακού λαού.

Μας είπατε πως, «Είναι αγώνας της Καλύμνου για να μπορεί να είναι Κάλυμνος. Αν εμείς δεν κερδίσουμε την επόμενη Κυριακή τότε πολύ λυπάμαι, θα πάψει να είναι Κάλυμνος. Θα γίνει κάτι άλλο και φυσικά θα έχει λάβει τις ευθύνες του ο Καλυμνιακός λαός.»

Δηλαδή κύριε Ρούσσο, χωρίς εσάς και την παράταξη σας δεν υπάρχει Κάλυμνος; Μετά από σας το Χάος; Είστε οι θεόσταλτοι; Σας προειδοποιώ πως η παράνοια δεν είναι καλός σύμβουλος για ένα πολιτικό…

Δήλωσες, «Ευθαρσώς λέμε πως μια επιλογή Διακομιχάλη στην δημαρχία θα σημαδέψει την ιστορία του Καλυμνιακού λαού, ως μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του, ως μια μαύρη στιγμή … και φυσικά θα το σεβαστούμε αν αυτό αποφασίσει ο κόσμος.»

Πολλοί δήμαρχοι έχουν περάσει και έχουν γράψει ιστορία. Πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του νησιού από την δική σας, δεν νομίζω να είδαμε τόσα χρόνια. Διαπλοκή, Διχόνοια, Εμπάθεια, Εκδικητικότητα, Διωγμός Καλυμνίων από το νησί, και ο Αυταρχισμός … χαρακτηρίζουν την «δική σας» σελίδα στην ιστορία του νησιού μας.

Η Κάλυμνος θα πέσει ξανά στην υπανάπτυξη.

Σας προτείνω να κάνετε μια βόλτα στον εμπορικό δρόμο να δείτε την δική σας «ΑΝΑΠΤΥΞΗ».

Είπατε, «Η Κάλυμνος μπορεί τελικά να χάσει την αξιοπρέπεια της.»

Αν βγάλετε τις παρωπίδες θα δείτε κύριε Ρούσσο πως κάποιοι άλλοι έχετε χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας με τα όσα λέτε και πράττετε καθημερινά στην προσπάθεια σας να γαντζωθείτε στην εξουσία.

Είπατε, «Με τίποτα δεν θα δώσουμε ψυγεία και πλυντήρια, με τίποτα δεν θα δώσουμε μακαρόνια και ρύζια, Με τίποτα δεν θα δώσουμε τίποτα.»

Κάποιοι άνθρωποι έχουν μάθει στην ζωή τους δίνουν, να προσφέρουν στο συνάνθρωπο τους. Κάποιοι άλλοι είναι μαθημένοι μονάχα να παίρνουν! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχετε να δώσετε τίποτα πια στη Κάλυμνο και καλό θα ήταν να αφήσετε το νησί να βρει το δρόμο του, να γλιτώσει από την μιζέρια και την κατάντια αυτή που το οδηγήσατε !

- Γιώργος Ν. ΛιάςΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!