Παραμονές εκλογών κυκλοφορούν προπαγανδιστικό φυλλάδιο της ΔΕΥΑ Καλύμνου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ"ΚΑΛΥΜΝΟΣ 27-10-2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δυστυχώς η Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος  Ρούσσος και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καλύμνου κ. Ιωάννης Μαστροκούκος  είναι ανενδοίαστοι. Παραμονές εκλογών κυκλοφορούν προπαγανδιστικό φυλλάδιο της ΔΕΥΑ Καλύμνου αναφέροντας με φωτογραφίες όλα τα έργα που έχουν εκτελεστεί κατά την οκταετία 2003-2010.

Ενώ ο νόμος είναι σαφής για το ποια στοιχεία θα περιλαμβάνει το ετήσιο ενημερωτικό έντυπο, αυτοί παραλείπουν όλα τα οικονομικά στοιχεία και τον απολογισμό του Διοικητικού Συμβουλίου,  και αποδύονται σε μια προεκλογική προπαγάνδα, εκθέτοντας μάλιστα και μια νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλο, αναφέροντάς την ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Σαν να μη φτάνει αυτό υποχρεώνουν τους υπαλλήλους να τα διανέμουν σπίτι-σπίτι, κάτι που απαγορεύεται.

Θα πρέπει να γνωρίζουν οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής ότι το προπαγανδιστικό αυτό έντυπο θα το πληρώσουν από τη τσέπη τους.

-Από το γραφείο τύπου της παράταξηςΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!