Απαντάει η παράταξη «ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» σχετικά με την διεξαγωγή του Debate

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΆΤΑΞΗ "ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ"ΚΑΛΥΜΝΟΣ 25/10/2010  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Σε απάντηση  της  επιστολής του κ. Ρούσσου, σχετικά με την διενέργεια  debate  έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Κύριε Ρούσσο, δια του διαφημιστικού σας  τηλεοπτικού σταθμού Αιγαίο TV και των  ένθερμων -υποστηρικτών σας δημοσιογράφων συνεχίζετε να παραπλανάτε τον κόσμο, ενώ συγχρόνως αποφεύγετε να απαντήσετε σε μια σειρά ερωτημάτων, που σας απεύθυνα στην σύντομη ομιλία μου κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων του εκλογικού μας κέντρου. Κυρίως όμως δεν απαντήσατε στην πρόταση μου να μεταβούμε και οι 3 υποψήφιοι Δήμαρχοι στο Υπουργείο Υποδομών και να απαιτήσουμε την παραλαβή του πορίσματος των επιθεωρητών Δημοσίων έργων, που αφορά στο έργο του ΧΥΤΑ προ των εκλογών, όπως εσείς παλιότερα ζητούσατε.

Εγώ ως επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ και στις 3 συναντήσεις μας (Ρούσσος-Διακομιχάλης-Γαλουζής) δήλωσα ευθαρσώς καταθέτοντας την πρόταση μας ότι , αποδεχόμαστε την διενέργεια Debate  με  συγκεκριμένους  και δεοντολογικά σωστούς όρους δηλαδή:

1.    Με συμμετοχή και των 3 υποψηφίων Δημάρχων.

2.    συγκεκριμένη θεματολογία

3.    κοινές ερωτήσεις προς όλους τους υποψηφίους.

4.    Ίσος χρόνος  απάντησης  για όλους.

5.    όχι στους δημοσιογραφικούς σχολιασμούς επί των απαντήσεων.

6.    ορίζεται συντονιστής της συζήτησης.

7.    υπογράφεται και από τους 3 υποψηφίους η παρούσα  συμφωνία.

8.    δεν συμμετέχουμε σε συζητήσεις δύο υποψηφίων.

 

Συμπληρώνοντας  θα  θέλαμε να τονίσουμε, ότι η μη συμμετοχή μας σε Debate  στον χώρο του Αιγαίο TV οφείλεται  στους παρακάτω λόγους:

-Η συμπεριφορά του καναλιού και των εκπροσώπων-δημοσιογράφων του υπήρξε απαράδεκτη και έξω από κάθε δεοντολογία, που επιβάλλουν  η τρέχουσα νομοθεσία  του Υπ. Εσωτ. Και του Ε.Σ.Ρ

- Η τεχνική υποδομή του συγκεκριμένου σταθμού (χώρος κλπ) δεν κρίνεται επαρκής για  την διεξαγωγή ενός τέτοιου Debate.

- Παρακολουθώντας την δομή της σημερινής εκπομπής του Αιγαίο TV με τον τρόπο που διεξάγεται

( παρεμβάσεις  και σχόλια από διάφορους ανευθυνο-υπεύθυνους και όχι από πολιτικά πρόσωπα) παρατηρούμε, ότι σπαταλάται πολύτιμος χρόνος και αποπροσανατολίζεται η συζήτηση, με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων εις βάρος των υποψηφίων μας.

Τέλος, εάν όλοι αυτοί οι όροι ήθελαν ισχύσουν, τότε απομένει πρωτοβουλία συνεννόησης από τον κ. Ρούσσο προκειμένου να οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του Debate.

 

Για την Παράταξη "ΝΕΑ  ΚΑΛΥΜΝΟΣ"

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ  ΓΑΛΟΥΖΗΣ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!