Περί δημοσκοπήσεων ο λόγος.

Αυτό ήταν. Όσοι περιμένατε να μάθετε τα αποτελέσματα όποιων δημοσκοπήσεων έγιναν για τις δημοτικές εκλογές στην Κάλυμνο δυστυχώς θα απογοητευτείτε.

 

Γιατί; Μα γιατί έληξε το περιθώριο που επιτρέπει ο νόμος για την δημοσίευση αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων που έγιναν από τις παρατάξεις. Και το περιθώριο αυτό είναι 2 βδομάδες πριν τις εκλογές.

Το αν θα γίνουν τώρα μυστικές δημοσκοπήσεις εδώ είμαστε να δούμε. Αλλά προκύπτει ένα ερώτημα. Γιατί κάποιοι δεν δημοσίευσαν τα αποτελέσματα από τις δημοσκοπήσεις που σίγουρα έχουν γίνει έπειτα από εντολή τους; Υπάρχει λόγος που αποκρύπτουν τα αποτελέσματα;

Εδώ που τα λέμε βεβαίως μικρή σημασία έχουν οι δημοσκοπήσεις γιατί , δεν ξέρω πως γίνεται, οι εντολοδόχοι βγαίνουν πάντα πρώτοι. Η μεγάλη δημοσκόπηση με καθαρά αποτελέσματα είναι οι εκλογές οπότε τότε κανείς δεν θα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα.

-Π.Μ.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!