Παλλάς - Βαληνάκης σε Κάλυμνο και Κω

O υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κος Μ. Παλλάς, συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακός συμβούλους, μαζί με τον τ. υπουργό κ. Βαληνάκη, περιόδευσε στο νησί της Καλύμνου. Στη συνεχεία οι δυο άνδρες μετέβησαν στην Κω, όπου συνοδεία του πολιτευτή κου Πουλιού, περιόδευαν στο νησί. 


Τόσο στην Κάλυμνο όσο και στην Κω, έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και είχαν συναντήσεις με τους προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με πολίτες και των δυο νησιών, οι οποίοι τους μετέφεραν αισιόδοξα μηνύματα για το αποτέλεσμα των επικείμενων περιφερειακών εκλογών.

-www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!