Συνέντευξη του Δ. Διακομιχάλη στην Τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ

Συνέντευξη έδωσε χθες το βράδυ στην δημοσιογράφο Ρένα Διακίδη της Τηλεόρασης Κόσμος ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλυμνίων, Δημήτρης Διακομιχάλης. Μια συνέντευξη διαφορετική από τις άλλες. Χωρίς επιθέσεις στους αντιπάλους. Ανέλυσε λοιπόν το πρόγραμμα της παράταξης του που αποτελείται στην ουσία από μονάχα 29 ρεαλιστικές δεσμεύσεις και όχι υποσχέσεις.

Χωρίς τις εμπάθειες. μίση και πάθη που είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε από τους πολιτικούς μας.

Μας εξέπληξε επίσης η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να στέλνει μηνύματα στο κανάλι, ανεβάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον όλων όσων παρακολουθούσαν την συνέντευξη.

Κατά την δική μας γνώμη ήταν μια συνέντευξη ενός πολιτικού έτοιμου να σκύψει πάνω από τα προβλήματα του τόπου του και να δώσει λύσεις. Έχοντας μάθει βέβαια από τα λάθη του παρελθόντος. Εικόνα ενός ηγέτη. Ελπίζουμε να δούμε παρόμοιες εμφανίσεις και από τους άλλους υποψήφιους. 

 

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!