Ο Δήμαρχος Εξολοθρευτής : Πόλεμος κατα των εμπόρων ναρκωτικών ;;

Χθές ο δήμαρχος πραγματοποίησε την ομιλία του όπου εκτός των άλλων παρουσίασε το πρόγραμμα του. Από τα τόσα που ακούστηκαν θα ήθελα να δώσουμε απαντήσεις σε ορισμένα θέματα, οπότε θα ακολουθήσουν μια σειρά από σχετικά δημοσιεύματα όποτε θα εκφράζουμε τις απόψεις μας αλλά και να κάνουμε κάποιες συμπληρωματικές ερωτήσεις. Σαν πρώτο θέμα θα πάρουμε την διακήρυξη του πόλεμου κατά των εμπόρων ναρκωτικών.


Ακούσαμε" Θα κηρύξω τον πόλεμο στους εμπόρους ναρκωτικών".

Απαντάμε...

Κύριε δήμαρχε το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι διαχρονικό. Όλες οι προηγούμενες δημαρχίες προσπάθησαν να κάνουν κάτι για να λυθεί αυτό το κοινωνικό πρόβλημα. Αλλά με τα λεγόμενα σας παρουσιάζεστε σαν να ξυπνήσατε τώρα και συνειδητοποιήσατε αυτό το πρόβλημα που ταλανίζει το νησί μας αφού 8 χρόνια δεν κάνατε απολύτως τίποτα για να επιλύσετε το πρόβλημα. Αφήστε τις απειλές και τα νταηλίκια γιατί οι έμποροι ναρκωτικών δεν αστειεύονται, δεν είναι παιδάκια που θα τα συνετίσετε με το δασκαλίκι σας. Ανεύθυνα λόγια που μόνο να προσελκύσουν ψήφους είναι και μόνο αυτό.

 

Ρωτάμε…

Αλήθεια κύριε Δήμαρχε, για πες μας… Πως ακριβώς σκοπεύετε εσείς, ο ίδιος άνθρωπος που πριν μερικούς μήνες έλεγε στο Δημοτικό Συμβούλιο πως «Η Δημαρχεία αυτή δεν μπορεί να αγγίξει το θέμα της πλατείας», δηλαδή να βάλεις τάξη σε 5-10 επαγγελματίες …και τώρα διατυμπανίζεις πως θα ανοίξεις πόλεμο κατά των εμπόρων ναρκωτικών; Ποιος εσείς που ολοκάθαρα ομολογήσατε πως δεν έχετε τα κότσια να πάρετε πίσω τα δημοτικά νεκροταφεία που κακώς διαχειρίζονται από την εκκλησία ενώ θα έπρεπε να διαχειρίζονται με πολύ πιο ορθολογικό τρόπο από το Δήμο αλλά δεν τολμάτε. Φοβάστε το πολιτικό κόστος!! Και τώρα θα πολεμήσετε τους εμπόρους ναρκωτικών; Η αστυνομία δεν σας υπολογίζει όπως εξάλλου πολλές φορές έχεις αναφέρει σε συνεντεύξεις σας. Το Λιμενικό επίσης δεν συνεργάζεται μαζί σας. Και θα πολεμήστε τους εμπόρους ναρκωτικών;;

Το "πώς" μήπως θέλετε να μας το πείτε ώστε να μας πείσετε γιατί δεν νομίζω να πείσατε ούτε καν τον εαυτό σας για αυτή την προεκλογική εξαγγελία σας!! Εδώ και 8 χρόνια το αποφεύγετε το πρόβλημα αυτό, δεν τολμούσατε να το ακουμπήσετε από φόβο και τώρα ξαφνικά προεκλογικά εμφανίζεστε στην εξέδρα σαν το Δήμαρχο Εξολοθρευτή των Εμπόρων Ναρκωτικών!! Δεν με πείθετε ούτε στο ελάχιστο. Την αδυναμία και ανικανότητα σας στο τομέα αυτό την είδαμε!

Λυπάμαι αλλά δεν θα πάρω!


 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!