Απάντηση της παράταξης Διακομιχάλη στον Ν. Ρεΐση

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ"ΚΑΛΥΜΝΟΣ  14-10-2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Οι χθεσινές δηλώσεις του κ. Νικολάου Ρεϊση,  εκπροσώπου της παράταξης του κ. Ιωάννη Γαλουζή ότι δήθεν ‘τα έχουμε βρει’ με τον κ. Γεώργιο Ρούσσο  κινούνται στο χώρο της γελοιότητας και της νευρικής κρίσης που τον διακατέχει.

Φαίνεται ότι ο καθαρός αέρας  της περιοχής του Πανόρμου τον έχει επηρεάσει και λέει  αυτές τις ανοησίες. Όμως η σπουδαιότητα αυτής της εκλογικής διαδικασίας  για την πορεία της Καλύμνου  τα επόμενα χρόνια μας αναγκάζει να πούμε στον κ. Γαλουζή να πάρει θέση επαναφέροντας  τον εκπρόσωπό του  στα όρια της στοιχειώδους σοβαρότητας  που επιβάλλουν οι περιστάσεις.

Ελπίζουμε να το κάνει άμεσα ο κ. Γαλουζής  και τα πρωτοκλασάτα στελέχη του,  που γνωρίζουν την ιστορία  αυτής της παράταξης και ιδιαίτερα του επικεφαλής μας κ. Διακομιχάλη,  επειδή ήταν μέλη της κατά το παρελθόν.

Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί στην περιοχή του Πανόρμου  για να ξεδώσουμε  χαιρόμενοι τον καθαρό αέρα  της περιοχής

Καιρός κύριοι να σοβαρευτείτε.

Από το γραφείο τύπου της παράταξης

 

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!