Μήπως το διαφημιστικό Σποτ του κυρίου Ρούσσου ήταν της Νομαρχείας τελικά.

Ήρθαν οι εκλογές και τρελάθηκαν οι πολιτικοί μας. Ότι έργο και αν έχει γίνει τα τελευταία 8 χρόνια παρουσιάστηκαν σαν δημοτικά έργα. Ότι ήταν με χρηματοδότηση από την Νομαρχεία, από το Πρόγραμμα Leader- Αλιείας, ακόμα και της αρχαιολογίας υπηρεσίας. Είδαμε στο διαφημιστικό σποτ του κυρίου Ρούσσο να οικειοποιείται σχεδόν όλα τα έργα.

Βλέποντας αυτή την διαφήμιση αναρωτήθηκα … «Είναι διαφήμιση της Νομαρχίας ή είναι δημοτική διαφήμιση; Πολλά από τα έργα που βλέπουμε να φιγουράρουν στο διαφημιστικό σποτ είναι έργα Νομαρχίας, καμία σχέση με το Δήμο ή το Δήμαρχο. Τι να πούμε; Τελικά μας περνάτε για πολύ ηλίθιους;

 

Η Διαφημιση ...

 

Πως θα έπρεπε να να ήταν ... τουλάχιστον να φιλοξενούσε η διαφήμιση "GUEST STAR"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!